Milyen a tökéletes "férfias" első autó?
Jövőre szeretném letenni a jogsit (igen szeretném majd elválik anyagilag hogy jövök ki :D )
És ugye ilyenkor szokás eljátszani a saját autó gondolatával
Na mivel állatokkal foglalkozunk így egy jó szezon és meg van oldva és így nem fater rakja alám az autót meg kezembe a jogsit hanem közös mert ugye suli mellett besegítek amikor tudok de annyira nem fizet jól hogy BMW legyen egyből (mikor a motorozási láz elkapott is csak egy kis etz-t mertem megengedni magamnak tehát a szoci szerkezetek szeretete megvan :D )
Azért írtam hogy férfias hogy nem ilyen nagy valami SUV de mégse olyan kis szerkezet mint egy corsa vagy hasonló
Küllemre pl egy sedan vagy coupe 2 ajtóval lenne a legjobb (E30-as 316-318 BMW pl gyönyörű szerintem de ez más árkategória.)
Ugyan 4 ajtós de a ladák is örök klasszikusok és mind tetszik de az ezerkecske kiesik egyik kényelmi extra ami kell a fejtámla
tehát nem annyira a luxus inkább a kinézet ami vezérel
ugyanis jó érzéssel szeretnék ránézni
ha jól sejtem most tipikusan a kispénzes első autó kérdés írtam le úgy hogy a tipikus kisautók kiesnek :D
Én a férfiast nem arra értettem hogy arra bukjanak a csajok
Csak az olyanokat kerülném mint az említett corsa,tico,twingo és hasonló kisautók amiket tipikusan nők vezetnek mert nekik valahogy tetszik
a lada pl azért jön be mert tipikus 3 dobozos sedán és hátul hajt :D
ha télen azt megtanulom rendesen vezetni akkor bármit :)
Bmw e46 316i vannak szépek jó autók biztonságos még is bmw nem fogyaszt sokat jó vezetni és nem szerviz igényes pl. Ezért nem sok extrás vagy valami hasonló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!