A BMW-ket miért nevezik "bunkó mobil-nak"? Talán mert az ilyen autók minősítik a tulajokat? Jó nem mindegyik, hiszen pl. nem minden cigány bűnöző, de a jó 80-90 %-uk az.
Hiszen az ilyen típusú autóval közlekedők a közlekedési
kihágások legfőbb elkövetői, ők nem bírják elviselni, ha
valaki lassabban halad előttük, modortalanok, übermensch-nek
képzelik magukat.
"Hogy a BMW-seknek örömet okozzak, BMW-ben csak három alkalommal láttam cigányt (kopasz, kövér nagydarab típust), akkor is képeken és videófelvételen. Pedig a forgalomban látom milyen autóban kik ülnek.
De nekem aztán mindegy, ki mit gondol melyik autót vezetőkről."
Honnan tudod, hogy cigany volt, azaz roma??? Komolyan ilyen buta a magyar nep? Kepzeld nekem van egy E92 335i bmw-m hofeher, (motorjeloles nelkul azaz nincs a hatuljan, hogy 335i) en pedig egy hofeher katolikus nem rasszista MAGYAR vagyok! Ezzel el is ertunk a lenyeghez, hogy a buta emberek itelkeznek, ezert vannak a sztereotipiak kulonbozo kopasz audi-s, bmw-s emberekrol... Amugy altalaban, mindig valami kis rozsdaval akarnak ledobni az utrol a varosban, de nem szoktam felvenni a kesztyut, majd az autopalyan kiduhongom magam :-D
Bocs, de te voltál most buta. Én írtam azt. Pontosan, hogy megvédtem a BMW-seket, de ezek szerint nem volt érdemes...
Ha gondolkoznál is, látnád, hogy nem vagyok rasszista. Előbb gondold át mindig a dolgokat, mielőtt válaszolsz és a pontszámaid is elindulnak majd felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!