Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW-ket miért nevezik...

A BMW-ket miért nevezik "bunkó mobil-nak"? Talán mert az ilyen autók minősítik a tulajokat? Jó nem mindegyik, hiszen pl. nem minden cigány bűnöző, de a jó 80-90 %-uk az.

Figyelt kérdés

Hiszen az ilyen típusú autóval közlekedők a közlekedési

kihágások legfőbb elkövetői, ők nem bírják elviselni, ha

valaki lassabban halad előttük, modortalanok, übermensch-nek

képzelik magukat.

2014. dec. 22. 12:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
36%

"Hogy a BMW-seknek örömet okozzak, BMW-ben csak három alkalommal láttam cigányt (kopasz, kövér nagydarab típust), akkor is képeken és videófelvételen. Pedig a forgalomban látom milyen autóban kik ülnek.

De nekem aztán mindegy, ki mit gondol melyik autót vezetőkről."

Honnan tudod, hogy cigany volt, azaz roma??? Komolyan ilyen buta a magyar nep? Kepzeld nekem van egy E92 335i bmw-m hofeher, (motorjeloles nelkul azaz nincs a hatuljan, hogy 335i) en pedig egy hofeher katolikus nem rasszista MAGYAR vagyok! Ezzel el is ertunk a lenyeghez, hogy a buta emberek itelkeznek, ezert vannak a sztereotipiak kulonbozo kopasz audi-s, bmw-s emberekrol... Amugy altalaban, mindig valami kis rozsdaval akarnak ledobni az utrol a varosban, de nem szoktam felvenni a kesztyut, majd az autopalyan kiduhongom magam :-D

2014. dec. 30. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, de te voltál most buta. Én írtam azt. Pontosan, hogy megvédtem a BMW-seket, de ezek szerint nem volt érdemes...

Ha gondolkoznál is, látnád, hogy nem vagyok rasszista. Előbb gondold át mindig a dolgokat, mielőtt válaszolsz és a pontszámaid is elindulnak majd felfelé.

2014. dec. 30. 20:23
 13/13 anonim válasza:
20.23 A szazalek nagyon nem erdekel. Ne haragudj, nem akartam en senkit sem megbantani. Tudod van egy mondas: "Akinek nem inge, ne vegye magara!" BMW vagy mas auto, teljesen mind1. Buta emberek vannak, lesznek. Ideje lenne mar felnoni, s leszokni a ciganyozasrol, zsidozasrol, romanozasrol, megha nem is szeretjuk oket, stb... Mind emberek, mint mi is. Akkor talan nem lesz az sem, hogy a BMW-sek mind bunko, rablo...
2014. dec. 31. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!