Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlotok?

Milyen motort ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves lány vagyok. 156cm magas. Kezdő motoros vagyok nagyon. Ma voltam megvenni egy malaguti xsm 50-et de sajnos olyan hatalmas nagy motor hogy nem vettük meg :( felültem rá és igy pipiskedve se ért le a lábam..apa naked bike-ot akar venni de nekem az nem tetszik :( mármint szép meg minden de nem hiszem hogy illene hozzám..tudtok valami kicsi (kb 72cm ülésmagasságú) motort? meg amivel meg lehet tanulni motorozni..(simsont nem szeretnék) :(

2014. dec. 20. 13:10
 1/4 AGM válasza:

Pedig a Simson-on meglehet tanulni mindent, amit a motorozáshoz tudni kell. Olyan motort kéne választani, aminek olcsó a fenntartása, és ne adj isten ha esel, vagy bármi elromlik, olcsón alkatrészhez jussatok. Ebből a szempontból a Simo tökéletes. Mindent kapni hozzá, és nem vészes áron. Picit nagyobb, de teljesen hasonló az MZ. Az ülésmagassága nem nagy. Mondjuk én 189cm vagyok, ezért talán könnyen beszélek, de pl. az ETZ-ről neked is le érne a lábad.

Attól is függ a motor választás, hogy mit szeretnél. Cross, túra, országúti, kényelem, vagy inkább a sportosság, teljesítmény az, ami számít. Én Komár motoron tanultam meg motorozni, 2 sebességes kis gép, de az alapok elsajátítására teljesen alkalmas volt. Ehhez hozzájön az is, hogy én szeretem a retro motorokat, rossz állapotú gépek restaurálása/felújítása a hobbim.

2014. dec. 21. 16:27
 2/4 winkler Barnabás válasza:
A keeway-nek vannak aranyos robogói,azokon prímán meg lehet tanulni,ráadásul ha újonnan veszed,akkor a garanciába tartozik,hogy 1000 km után kiveszik a folytást.És még mielőtt valaki azzal jön,hogy a keeway kínai szar,előre szólok,hogy nem az.
2014. dec. 21. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odaírni,hogy se gyorsaságit,se robogót,se simsont nem szeretnék..sajnos azok nem tetszenek,csak az alacsonyságom miatt szinte csak ők lennének a jók..
2014. dec. 22. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
bocsi de szerintem a te magasságodhoz nincs sok motor csak a simson,robogók,meg a pitbike-ok , nekem simsonom van és nekem úgymond rendesen leér a lábam pedig én 171cm vagyok
2014. dec. 30. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!