Milyen motort ajánlotok?
Pedig a Simson-on meglehet tanulni mindent, amit a motorozáshoz tudni kell. Olyan motort kéne választani, aminek olcsó a fenntartása, és ne adj isten ha esel, vagy bármi elromlik, olcsón alkatrészhez jussatok. Ebből a szempontból a Simo tökéletes. Mindent kapni hozzá, és nem vészes áron. Picit nagyobb, de teljesen hasonló az MZ. Az ülésmagassága nem nagy. Mondjuk én 189cm vagyok, ezért talán könnyen beszélek, de pl. az ETZ-ről neked is le érne a lábad.
Attól is függ a motor választás, hogy mit szeretnél. Cross, túra, országúti, kényelem, vagy inkább a sportosság, teljesítmény az, ami számít. Én Komár motoron tanultam meg motorozni, 2 sebességes kis gép, de az alapok elsajátítására teljesen alkalmas volt. Ehhez hozzájön az is, hogy én szeretem a retro motorokat, rossz állapotú gépek restaurálása/felújítása a hobbim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!