Szivargo olaj a differencialmubol?
Figyelt kérdés
Ma reggel a jocsi alatt lattam egy kisebb tocsat, pont a diffi alatt.
Jobban megneztem, es olaj.
Tudtam, hogy szivarog kicsit, de ez most nintha jobban csopogne.
Vuszont ma hasznalnom kell a kocsit.
Honnan tudom meg emeles nelkul, hogy mennyi olaj van benne?
Vagy mennyire tud karosodni kevesebb olajjal?
Ma meg hasznalhatom igy az autot?
2014. dec. 20. 13:00
1/5 smitwesson válasza:
én nem használnám. az olaj kell a csapágyak és fogaskerekek megfelelő működéséhez. Ha ez a feltétel nincs teljesítve akkor hamarabbi kopás léphet (és lép is) fel. Ha viszont a dolgod fontosabb mint a difi élettartama akkor természetesen használhatod az autódat. szerintem...
2/5 anonim válasza:
Hát ha most kezdte csak el, akkor ma még menjél vele, de ha már az egész difi egy nagy olajos mocskos tömbnek tűnik akkor ne menj, mert eddig is szivárgott csak most lett intenzív.
3/5 A kérdező kommentje:
Mitol lehet intenzivebb?
A hideg-meleg ido is befolyasolhatja?
2014. dec. 20. 14:03
4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg osszesen 1,5-2 liter olaj megy bele.
Amennyi most kicsopogott az ugy fel-1 deci lehet.
Plusz amennyi meg elotte.
Tehat legrosszabb esetben is egy liter szerintem meg van benne, ugyhogy kockaztatnim kell.
2014. dec. 20. 15:10
5/5 A kérdező kommentje:
Azota kesz lett, a tomites volt rossz, de boven volt meg benne elegendo olaj, igy nem karosodott semmi.
2015. máj. 31. 03:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!