Itt Magyarországon új rendőrautók lesznek?
Igen lecserélik őket.
Nem akarok vitát kirobbantani, de nem értem, hogy miért szidja most mindenki a rendőröket, ha sz*r autójuk van, az a baj, ha jó autójuk, akkor meg az...
" ha sz*r autójuk van, az a baj, ha jó autójuk, akkor meg az..."
Nyilván egy bizonyos futásra szól a lízing, meg addig érdemes megtartani egy autót ezzel nincs is gond. De a 30-cal krózoláshoz, meg néha hidegen gyilkoláshoz miért nem jó az Astra? Miért kell oda CDI B Mercedes? ( valamit mondjuk olvastam, hogy ezek ügyintéző autók lesznek, már nem rémlik)..
Azt támogatom, hogy a pályások kapjanak rendes kocsit, nem azért mert olyan gyakori a 280-as üldözés, hanem mert előfordulhat, hogy egy balesethez 30-50km-ről kell menni biztosítani, zárni, helyszínelni...
Nagyon hírt nem láttam arról, hogy rendőrautó hiány lenne mostanság, az elmúlt 5 évben ez a második komoly autóbeszerzés, ellenben a mentőkre ráférne 20-30-50 új autó a meglévő állomány mellé. Szerintem inkább azzal kellett volna kezdeni :D
Ezeket is az Opelek mellé kapják, gondolom.
Ja meg amúgy azok az 1.4-es A3-masok sem lesznek kemény elfogóautók, de ha kell, pályán megy 200-at, szóval nem rossz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!