Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell intézni egy autó...

Hogy kell intézni egy autó műszaki vizsgáztatását?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt:

Hova kell vinni? Ott kell hagyni? Ha igen, mennyi időre?

Hol kell időpontot kérni? Melyik hatóságra tartozik ez?

Kb. mennyi időt kell várni az időpontra?

Hogy kell fizetni? Előre csekken, ha igen, hol kell kérni? Vagy utólag?

Köszönöm az infókat.

2010. febr. 2. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemzeti közlekedési hatóság helyi kirendeltségére (ha jó állapotban van a kocsid)... ha meg nem, akkor valami maszekhoz
2010. febr. 2. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Megkeresed a helyi vizsgáztatót, kérsz időpontot. Elviszed a kocsid, vagy otthagyod, vagy megvárod, mert ez kb. másfél óra. Ott a helyszínen kell fizetned. Nekem tavaly, kb. 12 ezer forint volt. Kapsz egy cimkét, hogy megtörtént a vizsgáztatás, és hogy mikor kell legközelebb vinni.

Jól írta az első, ha necces a kocsid, előtt vidd el szerelőhöz, hozza rendbe, nehogy ne engedjék át.

2010. febr. 2. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Előttem lévő jól leírta. Ha Hajdú-Bihari vagy Debrecenben tudom ajánlani a Postaautót, én oda vittem tavaly novemberben. Időpontra mentem, és még úgy is hamar kész lett, hogy a fékbetéteket cserélni kellett, és ez a vizsgán derült ki. Helyben megcsinálták és levizsgázott a kocsi.
2010. febr. 2. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Budapesten és vonzáskörzetében tudtok ajánlani valami tisztességes maszekot akihez érdemes elvinni?
2010. febr. 3. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha neked nincs tul messze Érd akkor ott a Szabo autohaus-ba vidd, a6-os és a 70-es keresztezödésénél van
2010. febr. 4. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!