Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fél éve szereztem meg a B...

Fél éve szereztem meg a B kategóriás jogosítványomat. Most szeretném letenni A2-re. Így is kell járnom Kresz órákra, és le kell vizsgáznom újra Kreszből?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy elsősegély vizsgát nem kell tennem, de most olvastam az egyik autósiskola honlapján, hogy a Kresz vizsga 2 évig érvényes.

2014. dec. 17. 12:55
 1/10 kovpet ***** válasza:
Nem újra kell vizsgáznod, hanem a másik kategóriára előszörre.
2014. dec. 17. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Le bizony. Csak az elsősegély vizsga alól kapsz mentességet, meg nem kell majd újra orvoshoz menned az alkalmassági vizsgálat miatt.
2014. dec. 17. 13:05
 3/10 anonim ***** válasza:
A Kresz vizsga 2 évig érvényes, de ennek annyi az előnye hogy 2 évig próbálkozhatsz a gyakorlati vizsgával. Új kategória, új Kresz vizsga.
2014. dec. 17. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
A1-nél kaphatsz kedvezményt, de A2-nél a kreszt elölről kell kezdeni, mivel a kresz a motorosoknak elég sok pontban más.
2014. dec. 17. 13:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen!! :)
2014. dec. 17. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek januárban el tudom kezdeni, vagy télen abszolút offolják az autósiskolák a motor témát?
2014. dec. 17. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyakorlati oktatás március 1.-től van.(rossz idő esetén eltolhatják!)
2014. dec. 17. 16:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Hmm, kár. :( Amúgy köszi a választ! Azért ma bemegyek és megkérdezem, hátha már el tudnám kezdeni. Legalább az elméletet...
2014. dec. 18. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Elméletet elkezdheted,bár szerintem ráérsz februárban is!
2014. dec. 18. 18:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, ma bementem 2 autósiskolába is, és január 5-től lehet kezdeni az elméletet, a vezetést meg ahogy az idő engedi. Szóval az kb február, március környékén lesz szerintem. Úgyhogy arra jutottam, hogy januárban elkezdem az elméletet, (az úgyis kb 3-4 hét), és mire meglesz a KRESZ, lassan el is tudom kezdeni a vezetést. :)
2014. dec. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!