"N"-be felbőgetni maxra és egyből "D"-be berakni, és kipörög a kerék? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 11:30
1/32 anonim válasza:
Nem tudod D-be tenni amíg nem áll az autó és nem nyomod a fékpedált.
Automatánál akkor lehet kipörgetni a kerekeket ha a váltó vezérlése nagyobb nyomatékot enged a kerekekre, esetleg a differenciálmű is besegít. De a legtöbb automata nincs így programozva, ha van sport mód akkor abban simán meg lehet csinálni.
2/32 A kérdező kommentje:
Van benne sport mód, akkor csak padlógáz és kipörög?
az lehetséges, hogy padlógáz és majd fék, hogy állóhelyben pörgessem a kerekeket?
2014. dec. 15. 11:44
3/32 A kérdező kommentje:
hátsókerekesről van szó persze
2014. dec. 15. 11:45
4/32 anonim válasza:
Rendőr ne legyen a közeledben, mert esetleg bíróságra járhatsz, a közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt.
5/32 anonim válasza:
Aki analfabéta az autókhoz az ne akarjon trükközni, mert gond lesz belőle. Hagyd meg ezt a nagyoknak
7/32 A kérdező kommentje:
Ma végrehajtottam a feladatomat, Kipörgésgátló KI, Sport mód BE, fehér gumifüst meg mindenhol! :D
aztán bevettem egy ballost meg egy jobbost :D szupeeer
2014. dec. 15. 13:29
8/32 A kérdező kommentje:
lány létemre elég ügyes vagyok:$
2014. dec. 15. 13:29
9/32 anonim válasza:
Majd az automata váltó cseréjénél meséld el a szerelőnek milyen ügyes voltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!