Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi romlik hamarabb egy 2001-es...

Mi romlik hamarabb egy 2001-es bmw e39 525i vagy egy skoda octavia 2 facelift 1.9 pdtdi 2009-es?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy használták őket, hogy szervizelték. Egy zsírúj autót is tönkre lehet tenni pár hét alatt, és egy 20 éves autóra is lehet úgy vigyázni hogy még évekig gond nélkül elmenjen.
2014. dec. 14. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a bömö, mert ezeket rendszerint sportosan vezetik és 13 év alatt biztos volt egy-két gyökér tulajdonosa, aki nem törődött vele megfelelően.
2014. dec. 14. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalat, hogy sajnos a BMW-nek mindig van valami kisebb-nagyobb baja, én már nem egyet próbáltam.
2014. dec. 15. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A BMW alapból hátránnyal indul, mert öregebb jóval.

De tipikus a BMW-nél, hogy minden sz*r apróság ami elromolhat, az el is romlik, és bizony rengeteg ilyen cucc van benne, amitől gyakorlatilag mozgásképtelen az autó. Én régen nagyon BMW mániás voltam, de pont ezért megutáltam a márkát, miután 4 BMW-m egymás után sorra halmozták az ilyen apró, de drága és nagyon idegesitő hibákat. Szóval Skoda, sokkal megbizhatóbb, és pláne ezzel a motorral, a világból kimegy és vissza.

2015. jan. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!