Robogósok, Malaguti F12 vagy Yamaha Aerox?
Mindkettő minarelli blokk. Gondolom , hogy te lány vagy ez nem mond semmit. Na magasságod nem hiszem meghaladja 18ö cm et, így elférsz könnyen a Rox- on is, habár über kényelmetlen(átkozom a napot mikor megvettem). Az F12 az olyan szolidabb, stabilabb, Rox- nak kicsit csuklik az eleje hirtelen kanyarba(majd jön a lehordás... ).
Akkor a betegségek: F12 világítása egyenló a tíz mínuszszázotvenedikennel, szóval gyenge. Rox- é se leányálom de jobb. Függesztése az F12- nek jó, picit puha(orvosolható).
Rox: Merev függesztés, eleje könnyen kigyengül, utána pedig ritkaszar, kormány elég furán áll.
F12- höz képest a rox nekem nem tetszik, mondom úgy hogy jó pár éve mindkét motor adott. Faterom jár az F12 vel, én a Roxival.
Ha akad még kérdés, írj.
Ja és mégvalami eszembe jutott, ugye Aeroxba 5ö ccm- esbe csak vízhűtéses van, tehát ha használtan vásárolod akkor erre figyelj, a vízpompával sok gond lehet. Meg ha van lehetsőgé, egy olyan személyt vígyél magaddal aki ért némileg hozzá.
Jó vásárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!