Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogósok, Malaguti F12 vagy...

Robogósok, Malaguti F12 vagy Yamaha Aerox?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni? Melyik a jobb? Minimális tuningot szeretnék majd rá..
2010. febr. 1. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amelyik jobban tetszik. Ugyan az a beltartalma... Nekem f12-m volt, sokkal jobban tetszett mint az aerox, mondjuk nekem a roxon nem fért el a lábam az idomtól.
2010. febr. 1. 22:30
 12/21 anonim válasza:
nekem malagutim van már egy jóideje. Fiú létemre halálra gyepáltam szegényt de még azért bírja a strapát. :) Ha vigyázol rá akkor egyikkel se nyúlsz mellé szerintem. Csak becsüld majd meg
2010. febr. 1. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:
4en haverok akartunk venni 4 aeroxot, hogy azokkal csavarogjunk. Ketten végülis f12-őt vettünk, gondoltuk mivel ugyanaz a blokk, meg nem sok különbség van jó lesz az is, mert úgyis olcsóbb, másik kettő srác aeroxot vett. Hát egy nyár alatt a két malagutinak minden baja volt, a két aeroxnak semmi, csak tankolták...
2010. febr. 2. 09:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Mindkettő minarelli blokk. Gondolom , hogy te lány vagy ez nem mond semmit. Na magasságod nem hiszem meghaladja 18ö cm et, így elférsz könnyen a Rox- on is, habár über kényelmetlen(átkozom a napot mikor megvettem). Az F12 az olyan szolidabb, stabilabb, Rox- nak kicsit csuklik az eleje hirtelen kanyarba(majd jön a lehordás... ).

Akkor a betegségek: F12 világítása egyenló a tíz mínuszszázotvenedikennel, szóval gyenge. Rox- é se leányálom de jobb. Függesztése az F12- nek jó, picit puha(orvosolható).

Rox: Merev függesztés, eleje könnyen kigyengül, utána pedig ritkaszar, kormány elég furán áll.

F12- höz képest a rox nekem nem tetszik, mondom úgy hogy jó pár éve mindkét motor adott. Faterom jár az F12 vel, én a Roxival.

Ha akad még kérdés, írj.

2010. febr. 2. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, fogyasztás. Hát 4 liter körül szmits mindkettővel. De sokmindentől függ. Azonos is lehet, de két egyformán fogyasztó motor nincs.
2010. febr. 2. 15:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2010. febr. 2. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja és mégvalami eszembe jutott, ugye Aeroxba 5ö ccm- esbe csak vízhűtéses van, tehát ha használtan vásárolod akkor erre figyelj, a vízpompával sok gond lehet. Meg ha van lehetsőgé, egy olyan személyt vígyél magaddal aki ért némileg hozzá.

Jó vásárt

2010. febr. 2. 19:15
 18/21 A kérdező kommentje:
persze majd viszek valaki "szakértőt" van pár körülöttem:) köszi még egyszer a segítséget.
2010. febr. 2. 19:59
 19/21 anonim válasza:
55%
Vedd meg az én Peugeot Speedfight-omat, nagyon jó, nagy, kényelmes!!!
2010. febr. 3. 15:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz vállasztás a Pözsi sem, tényleg nem rossz mocc, annyi, hogy tele van "Francia" egyediségekkel.
2010. febr. 3. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!