Találtam egy vadi új motort, a hirdetés alá az volt írva hogy nem forgalomba helyezhető euro 2, hogy lehet ilyen egy új motornál, más boltokban is árulják, akkor ezt miért nem lehet forgalomba helyezni?
"nincs kedvem hívogatni fölöslegesen."
Jó menedzser leszel, sose válaszd a legegyszerűbb megoldást!
"Az üzenet küldője: ***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 18:02
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Találtam egy vadi új motort, a hirdetés alá az volt írva hogy nem forgalomba helyezhető euro 2, hogy lehet ilyen egy új motornál, más boltokban is árulják, akkor ezt miért nem lehet forgalomba helyezni?
"No persze az is egyszerűsíthetné a dolgokat, ha legalább a hirdetést belinkelted volna, de az már magas mi?"
Az üzenet szövege: [link]
Na pont erről írtam, hogy nem sikerül az egyenes utat választanod! Ne privátban küldd el, hanem tedd ki ide. Félsz, hogy lecsapják a kezedről?
:)
Ennek más baja nincs, csak bizonyára - mint korábban is írták - rendezetlenek a papírjai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!