Milyen autót vegyek, ha csak 500000 forintom van rá, plusz átírásra még egy százas?
Ha a szerelőd dróttal rakta össze a tolópálcát, akkor mit csodálkozol, ha állandóan széthullott?
Kérdező, ne az évjáratot, hanem az állapotot nézd. 3 év alatt szét lehet gyalulni egy autót, és 25 évig meg lehet őrizni remek állapotban. 500 ezerért te nem fogsz normális 15 éves autót kapni, még egy Peugeot 206-os is necces.
Félreértetted amit írtam, nem attól hullott szét, mert dróttal volt összerakva, hanem azért lett dróttal összerakva (a széthullott váltó), hogy egyáltalán hazáig eljussak vele, mert egy rakás szar volt.
#27-es
Sajnos nekem az AX-el csak rossz tapasztalatom volt, ezért vagyok ilyen rossz véleménnyel róla.
Utána egy VW Polo (6n) volt a következő autóm és ég és föld különbséget éreztem a két autó között, pedig az se egy nagy csoda már mai szemmel, de legalább megbízható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!