Ha az én hibámból behorpadt a lökhárító, és kitört a lámpa akkor mit tudok csinálni?
A céges autóval történt ez..valahogy megtudom úszni hogy velem fizettessék ki?
Véletlenül történt a dolog..
Ha azt mondom hogy egy vad nekem jött?
Ha vad jott neked, hol a rendorsegi jegyzokony, amit kotelezo ilyenkor felvetetni?
Annyira szanalmas, hogy bar ceges autot kaptal a segged ala, de a legminimalisabb felelosseget sem vagy hajlando vallalni, azonnal a sumakolason, 'meguszason' jar az eszed.
Ha a te autoddal tortenik, mondjuk a haverod megtori, es megprobalja beadni neked, hogy aaaa, nem is en voltam, mert nekem jott egy veszett rozsomak habzo szajjal, mit ereznel? Es nyilvan, 'veletlenul' tortent, nem is azert, mert nem figyeltel, elbambultal, stb., te nem vagy hibas, nem is neked kell megteriteni a kart. A Casco (ha volt) nyilvan teriti egy reszet, de az onreszt fizesd csak ki, jo lecke lesz.
"Ha lenne miből ki is fizetném.."
Cégnél dolgozol,vélhetőleg pénzért..
Számos opció lenne (lesz) a kár megtérítésére..
Nem erkölcs huszárok, de ha már nem a saját verdáját hajtja, és betolják a segge alá, akkor igazán figyelhetne rá. De előfordul bárkivel hogy megtöri a kocsit.
Hacsak nem munkaautó (pl. futár, ahol a lámpák és lökhárítók fogyóeszközök, csak megjegyezném), akkor csak nincs olyan rossz sorod és fizud, ha már céges autód van..
És nem kamuzni kell, hanem egyenesen megmondani az igazat. Egy vaddal való találkozás ennél 83x nagyobb kárt csinál, szóval csodálkoznék ha bevenné a főnök.
De lehet rámondja hogy segáz, megesik. Vagy maximum levonják a fizudból X részletben.
Csak őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!