Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az én hibámból behorpadt a...

Ha az én hibámból behorpadt a lökhárító, és kitört a lámpa akkor mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

A céges autóval történt ez..valahogy megtudom úszni hogy velem fizettessék ki?

Véletlenül történt a dolog..

Ha azt mondom hogy egy vad nekem jött?

2014. dec. 12. 12:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A cég tulajdonosának jóindulata fogja megadni a választ a kérdésedre...
2014. dec. 12. 12:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha vad jott neked, hol a rendorsegi jegyzokony, amit kotelezo ilyenkor felvetetni?

Annyira szanalmas, hogy bar ceges autot kaptal a segged ala, de a legminimalisabb felelosseget sem vagy hajlando vallalni, azonnal a sumakolason, 'meguszason' jar az eszed.

Ha a te autoddal tortenik, mondjuk a haverod megtori, es megprobalja beadni neked, hogy aaaa, nem is en voltam, mert nekem jott egy veszett rozsomak habzo szajjal, mit ereznel? Es nyilvan, 'veletlenul' tortent, nem is azert, mert nem figyeltel, elbambultal, stb., te nem vagy hibas, nem is neked kell megteriteni a kart. A Casco (ha volt) nyilvan teriti egy reszet, de az onreszt fizesd csak ki, jo lecke lesz.

2014. dec. 12. 13:05
 3/16 A kérdező kommentje:
Ha lenne miből ki is fizetném..
2014. dec. 12. 13:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy egy sèrülèsről kb látszik mi okozta...
2014. dec. 12. 13:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha lenne miből ki is fizetném.."

Cégnél dolgozol,vélhetőleg pénzért..

Számos opció lenne (lesz) a kár megtérítésére..

2014. dec. 12. 13:19
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
ha nincs miből fizetni, akkor körültekintően kéne vezetni más autóját... vagy nem vezetni
2014. dec. 12. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg írni a jézuskának.
2014. dec. 12. 14:23
 8/16 anonim ***** válasza:
8%
Na megjöttek az erkölcs huszárok. Pl: 2. Te még a véletlenül letört faág árát is elutalod a természetvédőknek, ugye? Kérdező, mellesleg ha lebuksz akkor meghízhatatlannak fognak tartani és egy főnök előtt kár eljátszani az a bizonyos esélyt, de ha van rá mód akkor próbáld megúszni... Majd kifizeti a cég, ahogy akarja. De csak ésszel.
2014. dec. 12. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
*azt
2014. dec. 12. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem erkölcs huszárok, de ha már nem a saját verdáját hajtja, és betolják a segge alá, akkor igazán figyelhetne rá. De előfordul bárkivel hogy megtöri a kocsit.

Hacsak nem munkaautó (pl. futár, ahol a lámpák és lökhárítók fogyóeszközök, csak megjegyezném), akkor csak nincs olyan rossz sorod és fizud, ha már céges autód van..

És nem kamuzni kell, hanem egyenesen megmondani az igazat. Egy vaddal való találkozás ennél 83x nagyobb kárt csinál, szóval csodálkoznék ha bevenné a főnök.

De lehet rámondja hogy segáz, megesik. Vagy maximum levonják a fizudból X részletben.

Csak őszintén!

2014. dec. 12. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!