Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tolatóradart vegyek...

Milyen tolatóradart vegyek ajándékba?

Figyelt kérdés
Olyasmi kéne, amit nem nagyon kell szerelgetni, nem kell szétfúrni a kocsit meg ilyenek. Van ilyen, ami azért működik megbízhatóan?
2014. dec. 12. 12:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Szóval inkább örömöt szeretnék szerezni a férjemnek, mint bosszúságot..
2014. dec. 12. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát bizony a lökhárítón el kell helyezni néhány jólirányzott furatot,hiszen ezekbe kerül maga az érzékelő szenzor...

A kocsit nemkell szétfúrni hozzá:)

2014. dec. 12. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha műanyag a lökhárító, az nem gond?

És ez vajon milyen lehez, itt azt írják nem kell fúrni? (A férjem nem egy ezermester tipus és mindennek nekimegy)

[link]

2014. dec. 12. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:
vagy nem lenne ciki ehhez egy autószerelőt megkérni?
2014. dec. 12. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom,ezt a típust nemismerem..:-)

A videót nézegetve..Én biztos hogy szerelőhöz fordulnék..

2014. dec. 12. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban bízom az ultrahangosban.

Bizony nem 2 perces munka. Kocsifüggő ráadásul. Én faterommal csináltam, és 4 óránál is több meló volt, igaz beletartozott az is, hogy többször fel kellett menni a lakásba plusz szerszámokért.

A kocsitól függ az is, hogy mennyire nehéz leszedni a lökhárítót. Nálam pl alá kellett feküdni és egy halom torx csavart kicsavargatni. Van akinek 5 perces melóval megy ez, igaz a rutin és tapasztalat is számít, meg az, hogy van e saját kerted/garázsod ahol nyugodtan dolgozhatsz, mi a parkolóban csináltuk mert panelban lakunk sajna.

Amúgy nem szégyen a szerelő, ha nem akartok tökölni ezzel és nem gond kifizetni a díjat, akkor nincs benne semmi gond.

2014. dec. 12. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

minimum 4 szenzoros (ha csak hátra kell), és ha lehet vezeték nélküli kijelző ( a könnyebb szerelés érdekében)

Sajnos az érzékelőket be kell fúrni a lökhárítóba, avagy van még megoldás....mégpedig a rendszám tartó keretre rakható kamera, de az drágább jóval a radarnál.

Itt tájékozódj: [link]

2014. dec. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!