Hogyan kell autórádiót beszerelni? Többi lent
Van egy régi renault, aminek nincsen rádiója. A fedél alatt a képen látható drótok vannak. Ha veszek egy pár 1000 ft-os fejegységet, akkor csak rá kell dugni ezeket a drótokat, és a rádiót bepattintani? V mi ennek a menete? Szét kée szedni a burkolatokat a rádió berakásához? Sosem csináltam ilyet még:)
mivel nem raktál képet fel az egészről így gőzöm nincs neked hogy néz ki a rádió helye.
van beépítő keret ha szükséges akkor vegyél,a fejegységhez meg szokott lenni egy beépítő lemeze amit bele kell dugni a nyílásba és a kivágott füleget kihajtva rögzíteni.
a csatlakozó nevét meg írtam előbb is,ISO csatlakozó
a fémkeret az szabvány de 1-1,5-2din méretek vannak,azonos méretű keretbe bármelyik fejegység bele megy.
a rádió beépítő keret viszont autóspecifikus,ott a te autódhoz valót kell keresni.
A rádiókat kerettel együtt szokták árusítani, a csatlakozók ISO szabványúnak tűnnek, de az antenna csatija nem minden rádióhoz jó, de az átalakító ahhoz se drága. Hangszórók vannak?
Mielőtt nekiállnál, olvasd el ezt a cikket, nem fog ártani!
:)
Akkor megismétlem magamat:
"A rádiókat kerettel együtt szokták árusítani"
Elvileg egy ilyen keret jár a boltban vett rádióhoz:
Másrészt látszik, hogy tök feleslegesen törik magukat a válaszolók, mert pont szarsz mindenkire! Nem véletlenül linkeltem a cikket, hogy olvasd el, kb. az 1/3-a után pont bemutatja a keretet, és hogy mit kell csinálni vele!
A továbbiakat oldd meg nélkülem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!