Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2010 évjáratú bmw 520d...

Egy 2010 évjáratú bmw 520d leveri az új 2014-es autókat is?

Figyelt kérdés
Pl mazda,suzuki,toyota
2014. dec. 8. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Természetesen mindent lever, még a 3x32 A-es kismegszakítót is, mert mint tudjuk, a BMW a világ legjobb ótója.
2014. dec. 8. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen motor van bennük.

Egy 2010-es (F11) 520d 0-100 gyorsulása 8,1 mp. Nem rossz, de nem is kimagasló. Egy Swift Sport is csak 0,5 mp-vel marad el, de tessék más gyártóktól:

Toyota GT86: 7,6 mp

Mazda Mx5 2.0: 7,6 mp

Honda Accord 2.4: 8 mp

Skoda Octavia RS: 6,8 mp

VW Passat 2.0 tdi: 7,7 mp

Ford Mondeo 2.0: 7,9 mp

és még lehetne folytatni a sort.

2014. dec. 8. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
mit jelent az ebben az osszefuggesben hogy leveri?
2014. dec. 8. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A BMW annyira csúcs kocsi, hogy eddig 3 milliomos cégtulaj ismerősöm szívta meg vele. Egyiknek full motor csere lett volna(ő átállt inkább Skodára), másikat minden pirosnál letiltott a számítógép, hogy nem az övé a kocsi.+4 év múlva teljesen meghalt a motorja pedig 7-es bmw volt(ő ennek ellenére maradt bmw párti sőt a felesége mercijét is bmw-e cserélte) Harmadikat esőben az autópálya közepén, hogy nem mehet tovább mert elszakadt az ablaktörlő gumi, de azonnal le is állította a motort is :D (pedig ez extra drága különleges tuningol BMW volt, itt a tulajt személyesen nem ismerem, nem tudom azóta mivel jár...)

Szóval a BMW mindent lever még magát is kedves kérdező :-)

Inkább 10x veszek egy jó Mazdát és Toyotát mint azt...

2014. dec. 8. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

"Harmadikat esőben az autópálya közepén, hogy nem mehet tovább mert elszakadt az ablaktörlő gumi, de azonnal le is állította a motort is "

Ez egy baromsag. Gondolom az osszes tobbi is az amit kitalaltal.

2014. dec. 8. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
35-40 éves üzletemberek körében mozgok, biztos csak kitaláltam őket... Nekem nincs bajom a német autókkal, csak leírtam amit tapasztaltam életem során. Tudom egy tinisrácnak ezek biztos hihetetlen dolgok... Vittek engem 8 hengeres BMW-vel, meg Mercivel is meg 12 hengeres VW Pahetonnal is én élveztem mindegyik utat, de magamnak sosem vennék ilyen kocsikat.
2014. dec. 8. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Draga, 38 evesen, 15 eves autoipari tervezoi tapasztalattal biztosan be tudsz etetni a hulyesegeiddel. Elszakadt az ablaktorlogumi es letiltott a motor.... Perszepersze.
2014. dec. 8. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
az első jól írta,bármilyen béjemvé lever bármilyen autót,hiszen a bélyemvétű jobb autó nem létezik a világon!!
2014. dec. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!