Koaxk Ábel kérdése:
Szerinted melyik autó a legjobb a három közül?
Figyelt kérdés
Vegyük azt, hogy mind a három dízel autó 2010-es évjáratú azonos felszereltségű.
Technikai paraméter:
BMW 320D (177LE 350NM)
Mercedes C220 CDI (170LE 400NM)
Audi A4 2.0TDI (170LE 350NM)
Vizuális élmény:
2014. dec. 7. 13:50
11/13 4165 válasza:
Kedves Kérdező! Hetente kérdezi meg ezeket valaki. Mindegyik a kategória, legkisebb, leggyengébb modellje kb. Két embernek kényelmesek. Ez nagyon szubjektív kérdés. Mindenki szerint cigányos a Merci. A három közül az egyik szervízében dolgozom és a szülőfalumban sok van belőlük. Biztosan állíthatom, a dzsippók inkább már fAbUDI- val villantanak. De ezeket leírja neked bárki. A Merci kényelmes és klasszikus. Kevésbé űrhajó a többihez képest. De, ha van pénzed ezekre, menj el, próbáld ki őket. Ennyi lóvéért szánnak rád időt a kereskedésben. Egy óra múlva jön egy nagyokos, aki szerint hülyeséget írtam. Tehát a tanulság: az első kommentemmel jártál a legjobban.
12/13 A kérdező kommentje:
4165:
Ez már egy jóval értelmesebb átgondolt, de legfőképpen nem lekezelő leírás volt. Ment a zöld kéz!
2014. dec. 9. 19:39
13/13 anonim válasza:
Ugyanezen filóztam az elmúlt hónapokban :)
Végül a Mercinél maradtam, bár én 250d. A Merci modellje a legfrissebb, s az egész kis S oszályos design verhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!