Motoros találkozó? Kinek van motorja? Szabolcs megyében mikor lesz motoros találkozó?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 19:32
2/9 anonim válasza:
Tavaly azthiszem a black dragonnak volt egy téli őrülete Tokaji illetőségő motoros klub
Megnéztem neked, most is lesz :D
Én csak lélekben vagyok motoros mert se motorom se A kat. jogsim.
Jó szórakozást :)
3/9 anonim válasza:
Én is megyek tokajba! De igaz csak a koncertre, ilyenkor nem kóser elmenni odáig mocival... Amúgy én márciusba szervezek kisköbcentis motoroknak egy találkát, ha érdekel írj egy privátot! :P
4/9 anonim válasza:
kisköbcenti, akkor robogó is jöhet ?
5/9 A kérdező kommentje:
Persze jöhet robogó is.Am én is rendezek tavassal egy motoros talit mindenkit sok szeretettel várok.Érdeklődni ide írhatsz...
2010. febr. 1. 21:31
6/9 anonim válasza:
hol és mikor, csak mert Erdélyből jönnék. jó előre tudni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez Mátészalkán lenne ilyen baráti összejövetel semmilyen rendezvény nem lenne ezt azért elmondom nehogy utána levegyék a fejem mert valaki csak azért jött el mert rendezvény meg ilyenek.Ez csak lassú motorozgatás a városban akárki jöhet:d és am tavasszal
2010. febr. 2. 20:11
8/9 anonim válasza:
Amit én írtam, (Nyíregyi tali) oda persze jöhet mindenki, aki szeretne! Írjatok emailt, vagy msn: fztdk@hotmail.com
9/9 A kérdező kommentje:
hali itt a tavasz lassan:P engem és pár barátomat érdekelne a motoros tali a szalkai... még lehet ismerjük is egymást nem messze lakom szalkától esetleg ha gondolod tudok segíteni a szervezésben
2011. febr. 19. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!