Megpasszol a váltógomb?
Skoda Octavia I combi 2005-ösről van szó, és láttam egy képet egy hasonlóról.
Itt is van:
Gondolom ez III-as octavia váltógombja,megpasszol a III-as octavia váltógombja az egyesre?? Át kell csinálni valamit, vagy nyugodt szívvel megvehetem és rá fogom tudni tenni? Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok ezzel?? Nekem nagyon tetszik az a gomb.
Amúgy ebben a kocsiban van:
Megpasszol, ezen besírtam :D
Merre laksz kérdező, milyen nyelvjárás ez? :)
Nem kell bunkózni, én sem tettem. Tényleg érdekelt, hogy hol használják így, mert mókásnak találtam. De most már azért is jó lenne tudnom merre laksz, hogy messzire elkerülhessem a környéket, vagy még csak eszembe se jusson mondjuk útbaigazítást kérni, mert úgy látom felétek egy szimpla kérdésért pofon jár :(
Egyébként én eddig a "meg" igekötő helyett ilyesmiket használtam, hogy "passzol-e hozzá", vagy "passzol-e rá", sőt a te konkrét mondatodban teljesen elhagytam volna a igekötőt: "...passzol a III-as Octavia gombja az egyesre?"
Ennyi, ezért merészeltem érdeklődni.
Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, de számomra elég nagy bunkózás volt, hogy ,,besírsz'' azon, hogy hogy írok/beszélek. Kérdésért nem, a lenéző szövegért jár pofon ;)
Mindegy, nem akartam bunkózni, elnézést. Legközelebb ügyelek, hogy teszem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!