Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vagy jól megy, vagy lusta....

Gábor t kérdése:

Vagy jól megy, vagy lusta. Napról napra más!?

Figyelt kérdés

Az autóm benzines szívó, és lusta. Nem volt ez így mindig.Meg kérdeztem a márkaszervízt azt monták szelephézag stb...

Meghajtottam nagyon, vissza tért az ereje, meg is kérdezem a szervízt mi az ok, monták kormos volt, ki tisztult, de rá párnapra ismét lusta.

Légtömeg mérő hibára gondolnék, de erre azt monták ezt jelezné a műszerfalon. Lehet légtömeg mérő?

Vagy valami más?

(a fogyasztás nagyobb mikor jól megy, de egyen csak. :)

2014. dec. 1. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Tegyél bele spurit. Aztán hajtsd meg úgy is szerintem. A lerakódások ellen.
2014. dec. 2. 05:55
 2/14 Wadmalac ***** válasza:
91%

"Lehet légtömeg mérő?"

Lehet, nem feltétlenül ad rá hibakódot. Meg sok más is.

2014. dec. 2. 11:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm a választ hidd el nagyon meghajtottam, és utána jó is , de ..... megint lusta (a meghajtást úgy értem , padló gáz , 1 szabályzásig , 2 szabályzásig, 3 szabályzásig) :)
2014. dec. 2. 18:21
 4/14 A kérdező kommentje:

második, köszönöm a választ , ma kérdeztem egy "független" szerelőt, -simán lehet légtömeg mérő . válaszolta.

Ha azon múlik veszek egy újat csak hogy tudjam ez volt e a baj. De keresem a meg oldást, hát ha valakinek volt már hasonló esete.

2014. dec. 2. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Mondanám, hogy nézesd meg a lambda szondát, de azt tuti kiadná hibakódnak. Szal maradok a légtömegmérőnél.
2014. dec. 2. 18:29
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi:). Pont egy éve volt katalizátor és lambdaszonda csere, de ha nem lett volna én is erre gondolnék.

Csak azért nem írtam a bevezetőben mindent , mert nagyon hosszú lett volna :)

2014. dec. 2. 18:33
 7/14 Wadmalac ***** válasza:
91%

Én tartanék egy próbát, lehúzni a légtömegmérő csatlakozóját és visszadugni. Mert lehet, hogy csak a csatlakozó kontakthibás és a mérő fűtőszálán ingadozik a feszültség. Vagy a mérőszálon.

Persze levett gyújtással kellene csinálni, hogy ne dobjon hibakódot.

2014. dec. 3. 07:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ezt ki próbálom.
2014. dec. 3. 19:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem eu volt a hiba. :) A szelep vezérlésre kezdek gyanakodni... ?!
2014. dec. 5. 20:34
 10/14 Wadmalac ***** válasza:
Vagy az előgyújtásod kirándul ide-oda.
2014. dec. 8. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!