Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem melegszik fel a hütő víz...

Boltar kérdése:

Nem melegszik fel a hütő víz 80 fok fölé, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az autó egy Opel Vectra B,1.7 dízel,Isuzu motoros. Termosztát most volt cserélve. Álló helyzetben is kell neki fél óra,hogy 80 fokról fel menjen 90re,elinduláskor pedig szinte azonnal visszahűl 80ra! Reggeli inditás után,kb 10 perc autózás,és már emelkedik a tű,de 80nál megáll !
2014. dec. 1. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
-teljesen rendben van a 80 fokos vízzel is,nem lesz így se semmi baja,
2014. dec. 1. 18:34
 2/10 szántóvető ***** válasza:
rá van írva hogy hány fokon nyit,lehet hogy 82-nél.van 87-88 fokon nyitó is persze.vedd ki és nézd meg.
2014. dec. 1. 18:36
 3/10 Gábor t ***** válasza:
Szia. Ha álló helyzetben felmelegszik, menet közben vissza hűl, azt a termosztát okozza.
2014. dec. 1. 19:16
 4/10 lupara ***** válasza:
Ez egy megfelelő üzemi hőmérséklet.De ha szivesebben látnál 90-fokot,tehetsz még egy termosztát ellenőrzést,a fenti javaslat szerint.Amit még hozzátennék hűtőzsalu hiányában,a hűtő 1/4-ét takaró kartonlap kipróbálása.Hűtőzsalu a régebbi autók menetszél csökkentő,elzáró eszköze volt,hidegtől függően.Amit még megnézhetnél,a hűtőventillátor hány foknál kapcsol be?
2014. dec. 1. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
a 82 fokon nyitó termosztát már csak ilyen.
2014. dec. 2. 01:00
 6/10 A kérdező kommentje:
A hűtő ventilátor ugy 95 fok körül kapcsol,még nyáron is csak ha dugóba ragadtam akkor kapcsolt be. A 80 fokos hőmérséklettel nincs tul nagy bajom,azonkivül hogy nem tudok befűteni az autóba! Ez csak akkor lesz gáz,amikor bejönnek a kemény minuszak !
2014. dec. 2. 16:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Amikor megvettem a termosztátot,megnéztem,de semmit nem írt rajta,pedig Én is kiváncsi voltam rá.

Köszönöm a tanácsokat,megfogadom!

2014. dec. 2. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:

A 80 fokos hőmérséklettel nincs tul nagy bajom,azonkivül hogy nem tudok befűteni az autóba!

Akkor az nem a hőmérséklet hibája lesz.

2014. dec. 3. 00:55
 9/10 szántóvető ***** válasza:
ja.80 fokos vízzel kell hogy fűtsön az autó,akár benzines akár dízel.
2014. dec. 3. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:
rendesen működik
2014. dec. 3. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!