Nem indul a G astrám! Nem kap benzint a henger. Injektoros lenne?
Nem indul a kocsim, kiszedtem a gyertyákat miután próbáltam indítgatni és szárazak voltak, ahogy a hengerek is. az injektorról lehúztam a csövet és beledugtam egy kannába..indításnál a szivattyú nyomta a benzint. A befecskendező rendszernek lenne hibája?
Viszont van, hogy beülök és elfordítom a kulcsot és egyik percről a másikra megjavul, de ha 1 órát pihentettem és újból indítanám, akkor ismét nem indul és nem kapnak üzemanyagot a hengerek.
Köszönöm! Megpróbálok egy cserét és hátha!
Viszont ma a befecskendező szelepekről lehúztam a csatlakozókat és egyesével kipróbáltam őket aksival és egy kapcsolóval..minden kapcsolásnál kattogtak, szóval működnek. Rámértem a kábelekre is, 3,9V gyújtáson, indítózás alatt 7-8V feszültséget mértem. Ennek nem 12-nek kellene lennie?
Apropó, hol találom a főtengely jeladót?
Sikerült kiolvasni a hibákat!
0340- Vezérműtengely jeladó
0120- Fojtószelep és pedálhelyzet jeladó
0201-
0202--Befecskendező
0203--szelep 1-4. henger
0204-
Ha a vezérműtengely jeladó rossz, akkor írhatja hibának a befecskendező szelepeket is?
Ha cserélem a jeladót, akkor a befecskendező szelepek is megjavulhatnak vagy külön gond lehet velük is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!