Mercedes vs bmw?
Fogalmazás 1, helyesírás 1.
Mehetsz aludni, jó éjszakát!
2010-es 7-es BMW igaz hogy tud viszonylag sportos lenni, de utasként ez nem tapasztalható, mert erősen a kényelemre gyúrnak.
Csakhogy a kényelemben a Mercit csak megközeliteni lehet, a Merci gyártja a legkényelmesebb autókat, mondom ezt elfogult Audisként. Nyilván a BMW is szinte tökéletes, de ha átülsz egy Mercibe, akkor érződik a különbség.
Ja és van aki azt mondja, hogy az A8 is jobb, kényelmesebb a 7-estől, bár erről nem tudok mit mondani, mert nincsenek ilyen drága autóim.
Mind a háromhoz márkához volt már szerencsém.
Nagyjából egyetértek az előttem szólokkal, annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az Audi, BMW, Mercedes kombóból a BMW legpuritánabb belülről.
Főleg az Audi, de azért a Mercedes is tele van látványos világító kütyükkel, és itt most nem a felszereltségre gondolok, mert a BMW-be is minden bele van pakolva, csak nevezzük mondjuk "letisztult"-nak.
Audi-ból eddig csak "sportosabb" volt a bírtokomban így eddig annak volt a legfeszesebb futóműve.
BMW-ből most egy 3-as szériást vezetek, valamint egy hasonló kategóriájú C Mercedes-t szoktam még vezetni.
Ebből a párosból a BMW-nek egyértelműen feszesebb a futóműve és harapósabb érzetét kelti.
Hál istennek a merci sem olyan öreg uras már, de még mindig az a kellemesen úton ringó élményt adja. Nekem túlságosan is komfortos.
Alma vs narancs?
Ilyen volt a kérdés.
Nyilván te se fogsz ilyeneket venni sokáig.
Ezen csak az vekeng, akinek egyik sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!