Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek max...

Milyen autót vennétek max 350EFT ig?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 22:32
1 2
 11/12 anonim válasza:
kevés a baj:-( Inkább gyűjts még hozzá 1 keveset minthogy most megveszel valami hulladékot és aztán inged-gatyád rámegy mert mindíg van valami baja:-( Az opelok különben elég jók(fenntartása,alkatrész,javítás) csak viszonylag hamar "rohadnak"...
2010. jan. 30. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:
A sógorommal kb ennyiért kerestünk második autót,igáslónak.Ő egy 1.3-as Wartburg kombit vett,ötös váltóval idős első gazditól.Kiröhögtem akkor.Én egy Mondeo Turnier-el kezdem be,ami 1 hónap múlva kifújta a vizet.Majd jött a Passat Variant.Jó autó volt valamikor.amikor még nem tekerték vissza tizen.A sógor Wartyeszének az árát költöttem a javításra.És végül jött a Merci W123 a váltó-bajával.És ekkor már a sógor röhögött rajtam,mert Ő még szinte alig költött a kocsira,azt is nevetségesen olcsó alkatrész árakon.Tehát a végkövetkeztetésem, hogy 7-8 százezer alatt csak a szarban tudsz turkálni a nyugati autók között.
2010. jan. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!