Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok-e olyan autókat mondani...

Tudtok-e olyan autókat mondani amire nagyon régen vágytatok de aztán csalódás volt? Miért?

Figyelt kérdés

2014. nov. 23. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Ez a Toyota Prius +.

Hatalmas csalódás, mert még mindig nem tudtam rá szert tenni. :)

2014. nov. 23. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ford Mustang

Mikor fiatal voltam es a varosban volt kb. 1, a szivem mindig erosebben vert, mikor meglattam.

Aztan kulfoldre koltoztem, halom szam rohangalnak az utakon, vezetni is volt szerencsem es csalodtam benne. Hogy miert? Igazabol azert, mert sokaig azt hittem, hogy az az autok netovabbja, aztan meglattam a Dodge Challenger-t es a Mustangot mar nem tudom komolyan venni. Persze most a 2004 utani evjaratrol es az alap modelrol beszelek. Egy szepen felujitott 67-es, vagy egy vadiuj Boss utan ma is megforditom a fejem.

2014. nov. 25. 00:36
 3/3 Koaxk Ábel ***** válasza:

Mustang-ot én is vezettem már egy 2010-est V6-os motorral!

Hááát nem adnám oda érte a BMW-met, nem is teljesen értem miért hypeolják. Tény, hogy itthon kevés fut belőle, de ennyi.

Én eddig nem csalódtam egy elérhető vágyamban se.

Olyan után ami meg totál elérhetetlen, nem is vágyódok komolyan. Illetve van olyan ami esetleg elérhető lenne, de nem tudnám fenntartani, mert mondjuk egy benzinkút kéne hozzá.

Pl: Audi RS4 vagy BMW M3 vagy Porsce Boxster

Ezek közül viszont még egyiket sem vezettem soha...

2014. nov. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!