Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a "szav. Ideje" a...

Mennyi a "szav. Ideje" a gázolajnak?

Figyelt kérdés
1 éve műanyag kannában tárolt dizelt felhasználhatom-e a motor károsodása nélkül?Mennyi állásidő után válik ki a paraffin a gázolajból oly mértékben, hogy már használhatatlan egy korszrű CDI-nek?
2010. jan. 29. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Keverném a kúton kaphatóval mondjuk 1:1-be de simán elmerném használni.
2010. jan. 29. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelő hőmérsékleten van tárolva nem lehet problémád,de az előttem szólót is támogatom.
2010. jan. 29. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
ha a parafin kiválik azt látnod kell mert rozsaszines kocsonyás anyagként jelenik meg amig ezt nem látod és nincs más szine a dieselnek mint eredetileg akkor használható. ha nem vagy biztos a dologban akkor ne használd korszerű autóba. ÉRZÉKENYEK!
2010. márc. 6. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Zárt hordóban vagy kannában bármeddig eláll!

Nekem van lent a pincében 40 éves piros dízel, már adtam is el belöle vagy 100 litert egy fiat regattába, és nem volt rá panasz..

Ha szabad levegön hagyod ugyanugy párolog mint a benzin csak lassabban...

2010. márc. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!