Városi fogyasztásnak sok a 16-7 liter?
Múltkor tankoltam 5 ezer forintért, ami ugye 13 liter körül van.
71 km-t mentem le belőle városban, igaz úgy, hogy lámpától lámpáig 1-2-ben volt pörgetve, mert felvonulás volt bmw-sek körében, páran összegyűltünk, és ide-oda ingáztunk.
1.8-as E36.
Ha országúton megyek meglepett hogy 6-6.5-nél nem eszik többet ha lábújheggyel nyomom a gázt, de ez most városba meglepett.
Utolsó. A 90 literes tankba kétezeré az semmi. Kivéveha a tankból 5-6 liter hiányzik.
Én nekem az opelba ha már villog a lámpa. Akkor tankolok az 52-53 literes tankba. És a lámpa nem alszik ki. Hanem folyamatosan világít. Ha felvillan a lámpa akkor ilyan 5-6-7 liter van benne. Ha már nagyon kiakar fogyni és tankolok bele kétezeré akkor továbbra is világít. Annyi hogy nem villog hanem csak világít.
Jézus 80 literes tank? :D:D:D
Fél fizetés mire televered :D
Nekem csak 60 liter (óra szerint) de belefér 66 liter ha nagyon megtuszkolom
Sok.
És úgy nézve pláne nagyon sok, hogy a múltkor még 6 liter alatt evett.
nem tudom mit nem értesz ezen, ha lámpától lámpáig örültködtél vele 1-2-be, semmi csoda nincs abba hogy 17 litert benyakal... a városi fogyasztást nem ilyen használatra adják meg.
Mondok valamit: ha üresben állsz, és járatod a a motort, gyakorlatilag végtelen liter a pillanatnyi fogyasztásod... 4 literes BMW-vel ugyanúgy mint 1.8-assal...
11-es vagyok!
13-as. Ha ennyire nincs pénzed akkor nem kell fenntartani egy 250 lóerő körüli autót. Vehetsz helyette egy 1000-es suzuki swiftet. Azt kész. Mást nem tudok erre mondani.
Amikor én 8 éve megvettem a 3.0-s jószágot, egy havi nettó fizumból 1200 liter benzint lehetett venni.
Most meg 600-at.
Nem csak a mostani fizum kevesebb, mintha a benzin is menne felfelé.
Dettó. Bár ha megengedhetném magamnak a második kocsit, behúznék melóba járós városi autónak egy régi 1.0 Swiftet.
Városinak.
De azzal ezer kilométert autópályázni már nehezemre esne őszinte mosollyal az arcomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!