Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lett a kuplungomnak?

Mi baja lett a kuplungomnak?

Figyelt kérdés
Az mitől lehet, hogy a kuplung normálisan működött, most pedig 3 hét állás után csak az 1/4-énél fog? A tárcsa nem lehet elkopva az tuti. Gondoltam már arra is, hogy meglazult a bowden. Alfa Romeo 164-esről van szó.
2010. jan. 28. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem ugyan nem alfám van, de nekem a kuplung folyadék ha elfogy az szokott hasonlót produkálni.
2010. jan. 28. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha benyomod párszor felkeményedik a pedál,és a tartályban lecsökkent a fékolaj szint?Ha igen, akkor bizony levegős a fékrendszer.Ha légtelenítesz már a teljes fékfolyadék csere csak egy kicsivel több munka.És 2-3 évente amúgy sem árt megejteni.A levegősödés okát mindenképp deritsd fel,mert ugye:ahol a levegö be,ott a az olaj ki.A 146-ok amúgy is híresek a az alsó munkahenger gumi-karmantyú problámáról.

Maci

2010. jan. 29. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma voltam egy szerelőnél vele. 100.000ft-ért akarta megcsinálni... Ki akarta cserélni az egész kuplungszerkezetet. Azt mondta, hogyha levegős lenne akkor nem is tudtam volna elindulni. Vélemény?
2010. jan. 30. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A kérdésedben azt írod:"A tárcsa nem lehet elkopva az tuti." Akkor semmikép ne hagyd magad átverni egy teljes kuplung-szerkezet cserével.A levegős rendszerröl pedig annyit,hogy kis tapasztalattal végszükségben lehet azzal menni okosan.Én Salzburgból hazaértem így dupla kuplungal.Csúszik a tárcsa?

Maci

2010. jan. 30. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem csúszik. Tudok vele menni, csak azért mégis jobb lenne ha nem csak az 1/4-nél fogna.
2010. jan. 30. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Felső munkahenger a baja. Kieresztette az olajat.
2010. jan. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!