Mia a velemenyetek az audi a6-rol?
Figyelt kérdés
2005-os evjarat koruli. 2.0tdi vagy 2.7tdi vagy 3.0tdi quattrot. szerintetek melyik a jobb? es miert? csak is SEDAN.2014. nov. 17. 14:09
11/15 dirtboy válasza:
ma 21:05
olvasd el szerintem amit írtam fentebb.
persze gyorsulása nem éppen sport autókat gyalázó de bőven jó és teherrel is bírja alig érezni a nyomaték miatt.
átlagos autózásra teljesen megfelelő a menet teljesítménye,ha meg versenyezni akarsz akkor ne az A-s audikat nézegesd hanem az S-est.
12/15 kuxi 71 válasza:
meglepően nyomatékos,alul is a változó geometriás turbó miatt. kb 2-3ezres fordulaton jól érzi magát.a hatodikat is viszi 100-as tempónál is.5-odikből nem is szoktam visszaváltani előzéskor sem.ha alapjáraton elindulsz,fel tudsz váltani 3.-ig gázadás nélkül,nem fullad le a motor.na persze ebben segít az elektronika is.de szerintem próbáld ki mindhármat ha lehetőséged van rá.ha olcsóbban szeretnél nyomulni akkor 2.0, van rá zseton akkor 3.0 Q..
13/15 kuxi 71 válasza:
amúgy a fogyasztási adataim osztrák gázolajjal mértek.nem tankolok magyart (van lehetőségem rá). dizelnél fél liter,benzinesnél 1 liter a fogyasztáskülömbség kb. amit itthon árulnak az csak traktorba való.ezeket a mai motorokat ez öli meg. a tdi még elpöfékeli, de a pdtdi-it hazavágja.
14/15 walk w1th mee válasza:
havernak 2007es van 2.7tdi..hát egy álom autó:) csak a padlót felüttette legutóbb...200ezerben jön ki a javitása ..:)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! várok a megfelelő audi a6 2.7-es tdi-re :) es ha megtalalom meg is veszem :)
2014. nov. 21. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!