Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudok ki menni motorral...

Hogy tudok ki menni motorral csernobilba?

Figyelt kérdés
Láttam vidokat amin motoros turak vannak csernobilba youtoubon de googlen nincs semmmi ilyen amugy van valami mellék út?mert motral be se lehetne menni mi van ha el kapnak hogy bent vagyok?

2014. nov. 16. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerinted mi van, ha elkapnak egy olyan helyen, ahova nem lehet bemenni? Valszeg rendesen megbüntetnek..
2014. nov. 16. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
csernobilba utazási irodák szerveznek csoportos utakat!természetesen horror áron,de szerintem ha ennyire oda akarsz menni,akkor ilyen szervezett uttal menj mert másképp sosem jutsz el oda
2014. nov. 16. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Közúton?
2014. nov. 17. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Sehogy. A zónába csak zárt járműveket engednek be, motorral nem tudsz behajtani.

Azok a videók valószínű nem a zónán belül készültek.

2014. nov. 18. 10:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat nem kell kozuton mennyek latam neten olyat is hogy vannak meg nem orzott erdei utak gondoltam ki megyek 5 eve motorozok gyalorlat meg van el hagyatott sehol senki max alatok tiszta jo lehet
2014. dec. 2. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van olyan hely a Zónában, ahol nem lehet elég hamar lebukni. Szinte mindenhol előfordulnak emberek. Tapasztalat ;)
2014. dec. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!