Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw-t szeretnek vasarolni.2,5m...

Bmw-t szeretnek vasarolni.2,5milliom van ra. Mit tudnantok ajanlani?

Figyelt kérdés

erdekelnek tipushibak es velemenyek. csak dizelt akarok venni es csak is eros motort.

es sajnos figyelnem kell a magassagomat is mert 194cm magas vagyok. automata nem erdekel. de meghallgatok mas markat is vw passatot gondoltam meg B6-osat csak a pd miatt meg az elektromos kezi fek stb miatt felek..

2014. nov. 16. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne is nézelődj tovább, ezt nézd meg, és vedd meg:

[link]

dízel is, erős is, keveset fogyaszt, elegáns kék szín, viszonylag modern, nem idős.

És szerintem bele tudod alkudni, hogy a nevedre írják ennyiért.

2014. nov. 16. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
az a gond bor es automata
2014. nov. 16. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez az összeg még mindig eléggé határeset, inkább a B6. Az elektromos kézifék nem gáz, a pd-t meg ingyen kicserélik neked, ha még nem volt cserés. Csak egy széria volt hibás a pd elemekből, azok között sem mind hibásodott meg, a végén meg jól felfújták a dolgot. A VW presztízskérdést csinál ebből. Ha egy pd-s autó most jól működik, akkor már jó eséllyel elleszel vele.

A Bmwnek ezzel ellentétben nem fogják kicserélni ingyen a drága alkatrészeit :)

2014. nov. 16. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:
es ez az ingyen csere hogy mukodik? akkor vegyek egy b6-os passatott es legyek vele boldog? de b6-osbol melyiket erdemes? 2.0 bir menni rendesen?
2014. nov. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!