Miért csinálja ezt az autóm?
Figyelt kérdés
Előfordult már egyszer,és tegnap is,azaz kétszer eddig.:
Az autót beindítottam,és a motor visszajelző lámpa villogott az autó nem ment,hiába nyomtam a gázt,maximum 40ig felgyorsult ,kettesbe ha fékeztem vagy hármas fokozatba ,akkor lefulladt.Az otthonom az elindulási helytől kb 8 km-re volt.Hiába nyomtam a gázt,nem gyorsult ,folyamatosan lefulladt.
Ám ma reggel beinditottam és simán müködött,és multkor is másnap újra prímán ment. Köszönöm 19/F
Az autó egy 2001 Renault Clio
2010. jan. 28. 18:38
1/3 anonim válasza:
Rönyó.... Híresen elektronika gyanús, mint a francia autók többsége. Lehet valami kontakt hiba, lambda szonda, szerintem nézesd meg műhelyben.
2/3 A kérdező kommentje:
Most jött ki:D
2010. jan. 28. 19:56
3/3 anonim válasza:
Olvastasd ki a hibakódot a memóriából, és annak birtokában nagy valószínűséggel választ kapsz a problémára.Így már célirányosan orvosolható lesz a dolog.
Maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!