A suzuki központjának nemtudom jól írtam e kellene az elérhetősége ahova emailt lehet küldeni?
Nem fognak veled foglalkozni, ha találsz is ilyen címet.
Van minden országban hivatalos importőr, régiónként , területenként vannak képviseletek, ezekkel felveheted a kapcsolatot. Ha valami nem tetszik, a fogyasztóvédelemhez is fordulhatsz. De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy autógyár foglalkozni fog a leveleddel. Ha találsz is ilyen címet, a legelső körben fennakad a leveled, és érdemi válasz nélkül a kukában landol.
Kedves válaszadó aki 2014.11.15.-én 23óra30perckor válaszolt a feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre legyen szíves privátba.
Olyan ügyben kellene a suzukinak valamilyen email elérhetősége ahova panasszal tudok fordulni egy helyi suzuki szerviz problémáival.Lehet,hogy én nem jól tettem fel a kérdésemet Magyar suzuki ZRT.?
Kedves válaszadó aki 2014.11.15.-én 23óra30perckor válaszolt a feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre legyen szíves privátba.
Olyan ügyben kellene a suzukinak valamilyen email elérhetősége ahova panasszal tudok fordulni egy helyi suzuki szerviz problémáival.Lehet,hogy én nem jól tettem fel a kérdésemet Magyar suzuki ZRT.?
Ne haragudj, de ne kérj privátot.
Ez egy nyilvános fórum, a válaszok mindenki okulására (vagy kárára) vannak.
Egy helyi Suzuki szervizzerl kapcsolatban a fogyasztóvédelmi hatóság az illetékes.
Abban biztos vagy, hogy hivatalos szerződött Suzuki szerviz? Mert Bekő Tóni kókány-autóreszelő is kitehet egy emblémát, ha csak Suzukit szeretne javítani...
Amúgy pedig nyitott kapukat döngetsz. A Magyar Suzuki Zrt. weboldalán minden elérhetőségüket megtalálod:
"Ügyfélszolgálat
Ha kérdése, észrevétele van a Suzuki termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban, hívja a +36 1 236 7577-es telefonszámot munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@suzuki.hu címre.
Megkeresésére munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak.
Kérjük, ne használja az ügyfélszolgálati elérhetőségeket szponzorációs kérések, ajánlatok küldésére! Az ilyen témájú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni, ezeket a leveleket automatikusan töröljük. Az ügyfélszolgálat célja, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleink eljuttathassák a Magyar Suzuki Zrt.-hez kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Suzuki ügyfélszolgálatának használatával Ön egyidejűleg hozzájárul az ügyfélkezelés során megadott adatainak kezeléséhez."
Kedves válaszadó aki 2014.11.17.-én 20óra31perckor válaszolt a
feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre:
Igen hivatalos suzuki szervíz.A weboldalukon milyen címszó alatt találom
meg elérhetőségüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!