Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A suzuki központjának nemtudom...

A suzuki központjának nemtudom jól írtam e kellene az elérhetősége ahova emailt lehet küldeni?

Figyelt kérdés
Fontos lenne 100%-os válaszokat várok
2014. nov. 15. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen ügyben kellene?
2014. nov. 15. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak veled foglalkozni, ha találsz is ilyen címet.

Van minden országban hivatalos importőr, régiónként , területenként vannak képviseletek, ezekkel felveheted a kapcsolatot. Ha valami nem tetszik, a fogyasztóvédelemhez is fordulhatsz. De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy egy autógyár foglalkozni fog a leveleddel. Ha találsz is ilyen címet, a legelső körben fennakad a leveled, és érdemi válasz nélkül a kukában landol.

2014. nov. 16. 03:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadó aki 2014.11.15.-én 23óra30perckor válaszolt a feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre legyen szíves privátba.

Olyan ügyben kellene a suzukinak valamilyen email elérhetősége ahova panasszal tudok fordulni egy helyi suzuki szerviz problémáival.Lehet,hogy én nem jól tettem fel a kérdésemet Magyar suzuki ZRT.?

2014. nov. 16. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadó aki 2014.11.15.-én 23óra30perckor válaszolt a feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre legyen szíves privátba.

Olyan ügyben kellene a suzukinak valamilyen email elérhetősége ahova panasszal tudok fordulni egy helyi suzuki szerviz problémáival.Lehet,hogy én nem jól tettem fel a kérdésemet Magyar suzuki ZRT.?

2014. nov. 17. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ne kérj privátot.

Ez egy nyilvános fórum, a válaszok mindenki okulására (vagy kárára) vannak.

Egy helyi Suzuki szervizzerl kapcsolatban a fogyasztóvédelmi hatóság az illetékes.

Abban biztos vagy, hogy hivatalos szerződött Suzuki szerviz? Mert Bekő Tóni kókány-autóreszelő is kitehet egy emblémát, ha csak Suzukit szeretne javítani...

Amúgy pedig nyitott kapukat döngetsz. A Magyar Suzuki Zrt. weboldalán minden elérhetőségüket megtalálod:

[link]

"Ügyfélszolgálat

Ha kérdése, észrevétele van a Suzuki termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban, hívja a +36 1 236 7577-es telefonszámot munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@suzuki.hu címre.

Megkeresésére munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak.

Kérjük, ne használja az ügyfélszolgálati elérhetőségeket szponzorációs kérések, ajánlatok küldésére! Az ilyen témájú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni, ezeket a leveleket automatikusan töröljük. Az ügyfélszolgálat célja, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleink eljuttathassák a Magyar Suzuki Zrt.-hez kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Suzuki ügyfélszolgálatának használatával Ön egyidejűleg hozzájárul az ügyfélkezelés során megadott adatainak kezeléséhez."

2014. nov. 17. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadó aki 2014.11.17.-én 20óra31perckor válaszolt a

feltett kérdésemre az feltétlenül válaszoljon erre:

Igen hivatalos suzuki szervíz.A weboldalukon milyen címszó alatt találom

meg elérhetőségüket?

2014. nov. 17. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elérhetőségek alatt, de odatettem a linket, nem hiszem el hogy nem lehet rákattintani...
2014. nov. 17. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
ugyfelszolgalat@suzuki.hu
2014. nov. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!