Mi a véleményetek a Fiat Doblo-ról? (kisteher változat)
Figyelt kérdés
Írjatok le mindent az újról és a régiről is pls. Motorjáról stb...2010. jan. 28. 15:45
1/1 anonim válasza:
régi kérdés, de hátha érdekel még. Nekem a céges autó ilyen, 2004-ben kaptam a seggem alá, azóta beletettem 588 000 km-t, a cég nem selejtezte le mert nagy hiái nem voltak, 320 000 km-nél cseréltek turbót és kettőstömegüt. Az az igazság hogy nem is vágyok új autóra, nekem ez nagyon tetszik, én járattam be, más nem is dolgozik rajta. Voltam vele Görögországba, Törökbe, Romániába, Ukrajnába, Auzstria, Szlovénia, Olaszország, Portugália, Szerbia, Franciaország, Szlovákia, majdnem egész európát bejártam vele. Ez egy 1.9 JTD, 77 kW-os. A többi céges autó VW Caddy, azokat már selejtezték, bár sofőrtől is függ, én soha nem gyilkoltam, finoman közlekedtem vele, főnöknek megígértem hogy 1 000 000 km-t beleteszek, azt mondta oké, ameddig megy addig hajthatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!