Bocsi de sajnos még egy simsonos kérdés. Valaki segít?
Figyelt kérdés
miért nem megy a starom ha van gyertyahézag. csak akkor indul be, ha össze van ütve a gyertya úgy hogy összeér az a kettő valami(bocs nem jut eszembe a neve) ami között az ívet húzná. hangosan pattogó lila szikra van, de csak addig amig be nem melegszik a motor, mert utána megint van hézag, nameg melegszik is gyorsan. kaptam egy kondit keresztapámtól, 0.22 µf-os. megszakitó új, tekercsel eddig nem volt baj,pipa nélkül is ezt csinálja, meg ráz is rendesen ha megfogom(direkt fogom meg hogy ráz-e) se tekercs, se megszakító nem szikrázik.több gyertyát is próbáltam.mi lehet vele ?2014. nov. 13. 22:46
11/12 anonim válasza:
Nem vágom, hanem tudom.
Sajnos a hozzád hasonlók miatt olyan a hazai járműpiac amilyen!
Megelőzöm következő kérdésed, szerelő a szakmám és pár ezer járművet javítottam már.
Te mit szólnál, ha beteg lennél és nem orvos "javítana" téged, hanem kísérletezne és próbálkozna bárki más aki, ahhoz hülye. Sorba, találomra írná fel a recepteket, mert "azt hallotta" az jó erre a "tünetre".
12/12 A kérdező kommentje:
gyakorlat teszi a mestert, béna gyerknek meg anyja veri a fszát. nem azt kérdeztem hogy hova vigyem.gondolom te se úgy kezdted ahogy én, a semmiről segítség nélkül, hanem megszülettél és már blokkokat újítottál. kosárban vettem az egész motort, összeraktam 0-ról és ment ahogy illik.most a gyújtás feladta a harcot, de megcsináltam és megy újra, annál is jobban, mint ahogy a gyárból kijött. a válaszodból meg az derült csak ki hogy egy paraszt vagy, nem az hogy szakértő.
2014. nov. 16. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!