BMW E39-ből melyik a legjobb választás? 525tds és 525d között mi a különbség?
Itt is van compare, linkelhettem volna azt is ( későn vettem észre ):
Igazából normális közlekedésre mindkettő tökéletesen alkalmas :D
Visszatérve az alapgondolatra: egy dízeles melléfogás pár százezres költségvonzattal járhat. Ennek kellene kiszámolni a megtérülési idejét a fogyasztáskülönbségből. Ha dízelt szeretnél akkor érdemesebb a sima D-ket nézni.
rugalmasságban jobbak a dízelek, de azért az 535i-nél nem hiszem... legalábbis a TDS biztos nem, ellenben ha van elég pénzed vegyél facelifteset, 525d-t akár, ott a szívósorban lévő örvénycsappantyúkat egyből le kell csekkolni azt mondják... 525d-ből is már 10 éves a legfiatalabb is, úgyhogy kevés km-es nem lesz. De amúgy egy 525i tényleg ésszerűbb lenne, nagyobbat lép mindkettőnél, ha nem vagy rest kicsit többet váltogatni. fogyasztásról annyit, hogy sztem inkább 8 liter körül vannak a dízelek városban, országúton lehet hogy 5, de ott a 25i se 15-öt eszik...
ezekre a kérdésekre sose lhet egzatk válaszolni, mindi attól függ mennyit mész, mennyi pénzed van, és mennyire számít az hogy a dízel vagy a benzines karakterét kedveled-e jobban...
Vegyél egy jó kis Hondát, ennyiből megveszel egy 2.3-as fullos accordot gázzal kevesebből jársz mint dízellel, és japán megbízható technika
Tipikus Hondás, tukmáljuk rá.. :D
A mobile-n is elég kevés a bőrös,navis faceliftes E39 25d.
530d esetleg? Ez pl odab@x :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!