Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E39-ből melyik a legjobb...

BMW E39-ből melyik a legjobb választás? 525tds és 525d között mi a különbség?

Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

E szerint nem:

[link]

Most akkor kinek higgyünk? :D

2014. nov. 13. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Itt is van compare, linkelhettem volna azt is ( későn vettem észre ):

[link]

2014. nov. 13. 22:21
 13/19 A kérdező kommentje:
hmm, szerintem annyi a különbség, hogy amit linkeltél az a gyári adat, amit én, az pedig a valóságban tesztelt eredmény, több magazin tesztelte az autókat anno, és azoknak rögzítették az adatait, de mindegy, nincs akkora különbség, de amúgy természetesen nem érdemes összehasonlítani a kettőt, mert bármikor körbeautózza a v8 a dízelt normális használat esetén.
2014. nov. 13. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Igazából normális közlekedésre mindkettő tökéletesen alkalmas :D

Visszatérve az alapgondolatra: egy dízeles melléfogás pár százezres költségvonzattal járhat. Ennek kellene kiszámolni a megtérülési idejét a fogyasztáskülönbségből. Ha dízelt szeretnél akkor érdemesebb a sima D-ket nézni.

2014. nov. 13. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:

rugalmasságban jobbak a dízelek, de azért az 535i-nél nem hiszem... legalábbis a TDS biztos nem, ellenben ha van elég pénzed vegyél facelifteset, 525d-t akár, ott a szívósorban lévő örvénycsappantyúkat egyből le kell csekkolni azt mondják... 525d-ből is már 10 éves a legfiatalabb is, úgyhogy kevés km-es nem lesz. De amúgy egy 525i tényleg ésszerűbb lenne, nagyobbat lép mindkettőnél, ha nem vagy rest kicsit többet váltogatni. fogyasztásról annyit, hogy sztem inkább 8 liter körül vannak a dízelek városban, országúton lehet hogy 5, de ott a 25i se 15-öt eszik...

ezekre a kérdésekre sose lhet egzatk válaszolni, mindi attól függ mennyit mész, mennyi pénzed van, és mennyire számít az hogy a dízel vagy a benzines karakterét kedveled-e jobban...

2014. nov. 13. 23:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Linkelek párat, mind faceliftes

525i, szövet üléssel, alap rádióval, kevés extrával

[link]

535i bézs bőrrel, vörös metál külsővel, első tulajtól

[link]

525d első tulajtól, csak sajnos kombi :/

[link]

Viszont tényleg meg van pakolva extrával, még sibeda is van :)

2014. nov. 13. 23:24
 17/19 A kérdező kommentje:
helyesbítek nem kombi, hanem Touring :)
2014. nov. 13. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Vegyél egy jó kis Hondát, ennyiből megveszel egy 2.3-as fullos accordot gázzal kevesebből jársz mint dízellel, és japán megbízható technika

[link]

2014. nov. 14. 00:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Tipikus Hondás, tukmáljuk rá.. :D

A mobile-n is elég kevés a bőrös,navis faceliftes E39 25d.

530d esetleg? Ez pl odab@x :

[link]

2014. nov. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!