Daihatsu Charade 1. 0S Chiptuning beválhat? Tuning javaslatok?
Szeretném egy kicsit tuningolni az autómat, bár van benne új olaj és légszűrő, de mégis elég lusta főlag ha 4-5 személy van benne!
Lehet valamivel erőt kifakarni belőle? Vagy nem éri meg! Kívűlről tuningoltam, de a motorhoz nem nyúltam még!
Vagy van esetleg valakinek olcsó, de jó tuning ötlete? Kivülre belülre, motorra? :)
Köszönöm...
Ha nincs meg abban kis 3 hengeresben az 53 lóerő, akkor mérjetek kompressziót, és ha nem éri el 10-et, akkor motor felújítás. Persze volt belőle turbós is...
Az egy kis autó kis motorral, a gyári adat szerint 15 mp alatt éri el a 100 km/órát. Ráadásul nem egy kopott öreg motort kell tuningolni, hanem olyant ami jó.
Szerintem add el és vegyél valami nagyobbat.
Először is: hogy fértek el 5-en egy Charade-ban? :)
Komolyra fordítva a szót: attól, hogy új olaj és légszűrő van benne, nem lesz versenygép. Nem is annak találták ki. Kár hozzányúlni. Örülj, hogy nincs gondja, és teszi a dolgát. Ezt a kocsit jellemzően 1-2 főnek találták ki, nem csoda, ha lomhának érzed, ha tele van. Én is hasonló helyzetben vagyok, egy 45LE-s Polo-t hajtok 6 éve. Bele kell törődni, hogy nem versenygép, és kész. Cserébe keveset eszik, és olcsó fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!