Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átlagosan aki használt autót...

Átlagosan aki használt autót vesz 500ezer alatt, az hány autót néz meg mire egyet megvesz?

Figyelt kérdés

Én már négyet megnéztem, de még egyik sem fogott meg. Bár az egyik egész jó volt, azt lehet hogy meg is vettem volna, ha nem ilyen bunkó a kereskedő, de inkább keresek másikat.

Aki vett kocsit, hányat nézett meg?

2014. nov. 12. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt választásom,egyik haverom el akarta adni a kocsiját,azt mondta nekem ideadja két részletbe.Aludtam rá egyet és másnap már mentem is érte. 6 éve megbízható társam,imádom:)
2014. nov. 12. 09:29
 2/7 Evele123 ***** válasza:

Milyen márkára / típusra gondoltál?

Nálam a nyolcadik megnézett autó nyerte el a tetszésemet. A használt autók piacán rendkívül ritka a törésmentes autó. De a legrosszabb roncsokat, bontószökevényeket is ki lehet lakatolni, kiglancolni és megkíméltként / törésmentesként eladni. Ha nem festékréteg-vastagságmérővel és egy jó szakival (vagy szervizben átvizsgálással) nézel autót, laikusként ott vernek át, ahol akarnak. Legutóbb egy idős bácsitól vettem egy törésmentesnek mondott régi Suzukit. Ő volt a második tulaja, a lányát ismertem személyesen is, nagyon rendes család. Az eredetvizsgán mondták, hogy 3 elem újra lett fújva a kocsin (bal hátulja és a 2 baloldali ajtó). Mondjuk új vezérlés, új fékrendszer, új akksi és új kuplung van az autóban, ezeket számlákkal és szervizpapírokkal igazolták.

Kompromisszumot kell kötnöd ennyi pénzért, vagy szalonból kell kihoznod egy garantáltan törésmentes autót, csak úgy eladósítod magad.

Vannak ezzel kapcsolatban jó cikkek is (Pl. a magyar autóvásárló hülye címmel)

[link]

Remélem segítettem.

2014. nov. 12. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Hú én sokat megnéztem (3 magánszemély, meg vagy 8 kereskedés-ebből az egyik a Fehér úti telep, voltam az AAA autónál is, FAP-on is- , aztán volt egy kereskedő akinél ráleltem a szerelmemre :))

Mondjuk én max 300-at szántam rá, átírással együtt.

De ne add fel, egyszer csak meglesz a tökéletes kocsi :)

2014. nov. 12. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kb 80-90 autót néztem meg interneten különböző használtautó oldalakon, majd pár kereskedésbe is betévedtem, de rájöttem hogy nekem csak kéztől kell :D
2014. nov. 12. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Neten én is megnéztem vagy 50-et és azokból válogattam, amiket érdemes megnézni.

Igazából nem számítok törésmentes autóra, ha a hézagok jók, az elemek nem hullámosak és jól állnak a helyükön és a futómű is jól áll, akkor nem érdekel ha törve volt. Lehet azt látni, ha egy autó nem szakszerűen van javítva.

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok túl válogatós :D Ma is megyek autót nézni, remélem ma megtalálom a megfelelőt.

2014. nov. 12. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi több mint egy évig kerestük a megfelelőt, kb. 20-at megnéztem és közben bejártuk az országot Zalától Salgótarjánig. Végül tőlem 40 km-re találtam meg a nekem valót :)
2014. nov. 12. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Átlag? Mert akkor te pont azt veszed meg amelyik következik az átlag szerint?
2014. nov. 15. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!