Ti jártatok már így? Mennyit kell adni a vizsga biztosnak?
Oktatóm említette a 4. vizsgám előtt, hogy miért nem hoztam egy 10-est a vizsga biztosnak. Akkor tuti átenged.
Levezettem már 370 órát, 4x buktam meg. Az első és a második jogos volt. Az utolsó kettőt már nem éreztem annak.
A következő lesz az utolsó. Ha elszúrom vége. Nem csinálom újra. Nem éri meg.
A családban mindenkinek van jogsija. Már nagyon szégyenlem magam.
Párom szerint azért történik ez velem, mert elkottyantottam, hogy ő külföldön dolgozik. Kell nekik a bukási arány, meg a pénzünk.
Amikor el akartam kérni a kartonom a 2. bukás után, hogy oktatót váltok. Felháborodva mondta a tanárom, hogy nem vele van a baj, hanem velem. Másnál sem fogom tudni megtanulni. Én hülye, hagytam magam rábeszélni. Elhittem, hogy én vagyok buta és tehetségtelen.
Folyton kikapkodja a kezemből a kormányt, nem hagy magamtól kuplungolni és állandóan pakolgatja nekem a sebességet. Már görcsösen tapogatom a sebváltót menet közben, hogy megbizonyosodjak arról úgy van-e, ahogy hagytam.
Minden óra után sírhatnékom volt, úgy szálltam ki a kocsiból. (Hazafelé sírtam is.) Hogy én kész csőd vagyok. Kár volt elkezdeni.
Aztán párom haverja elvitt vezetni a kocsiján.
Féltem a forgalomban (az nem oktató kocsi, nem tud kijavítani ha elcseszem), bizonytalan voltam, rettegtem, hogy lefulladok, meg hogy hogy hagyom a váltót. A helyzet felismerésem is pocsék. De semmi probléma nem volt. Parkolásokkal sem. Megdicsért, hogy jól vezetek, csak látszik, hogy most kezdtem. Bizonytalan vagyok. No, meg a helyzet felismerés lassabb, bizonytalan.
Mikor mondtam neki, hogy több mint 300 óránál járok, teljesen elképedt, hogy akkor mit csináltunk az oktatóval?
Felajánlotta, hogy megtanít, ha meg lesz a jogsim. Addigra neki is lesz szabad ideje. Jön velem minden hová.
Tegnap kérdezte az oktatóm, hogy hagyott-e nekem a párom itthon pénzt? Mondom, igen, egy 20-ast. Vissza kérdezett, hogy 25E Ft? Mondom, nem, 20E Ft. Miért? Erre ő: Legalább 30E kellene.
????? A multkor még csak egy 10-esről volt szó.
Én elásom magam, ha most sem sikerül! Akkor is mélységesen fogom magam szégyellni, ha sikerül.
Ebből a pénzből 2 normális ember már simán letehette volna a jogsit. Ráadásul a párom fizette nekem.
Ti jártatok már így?
Mennyit adjak neki?
Az oktatónak is kell, vagy csak a vizsga biztosnak? Vagy azért kért 30-at, hogy 10-et neki, 20-at a vizsga biztosnak?
Mit csináljak?
első vagyok megint. sztem akkor se adj nekik semmit. ha adsz nekik csúszópénzt, mi a garancia, hogy át fogsz menni? semmi. ha meg csúszó nélkül megbuktatnak, legalább nem tömted a zsebüket.
Én konkrétan megmondanám az oktatónak, hogy leszarom az egészet. Ha átmegyek átmegyek, ha nem, akkor hello van. Mehetünk a vizsgabiztosért. Pénz? Jaa az nem lesz, főnök.
Nem fognak megbuktatni, hisz ha elmondod mindenkinek, hogy milyen köcsögök, akkor az jóó nagy bevételkiesés lesz nekik.
Szerintem rám fognák, hogy én hazudok.
Csak túl akarok már lenni az egészen végre és nem találkozni vele többet. Már a rosszullét kerülget, ha bele gondolok, hogy lassan fél milla, amit a jogsimra költ a párom.
Ha meg így is megbuktat, akkor vissza kérem a pénzem egy feljelentéssel körítve, de meg is verem úgy Isten igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!