2002 VW Golf IV hátsó ablaktörlő nem spriccel, csak töröl?
Figyelt kérdés
Nem spricceli az ablakra a kocsi a folyadékot, ma szétszedtem a hátsó ablaktörlőt stb. és a végén vettem észre, hogy a kocsi alján folyik el a folyadék, mi lehet a gond? Valahol szét lehet csúszva? Kifújattam meg tűvel kipiszkáltam, azt hittem el van dugulva, de csak utána vettem észre ezt. Hol szedjem szét, hogy megnézzem? A jobb felén folyik, a jobb ajtónál lehet valahol szétcsúszva akkor ezek szerint?2014. nov. 9. 16:36
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg a hátsó ajtó átvezetőjénél tört el a műanyagcső, amiben hátrafelé megy a folyadék. Ferdehátúkon és kombikon gyakori az ilyen. Ki kell bontani az átvezetőt, kihúzni a törött csövet és úgy kell összeépíteni, hogy a toldások az átvezetőn kívülre kerüljenek. Legjobb, ha a két félből 10-10 centit levágsz és két toldást építesz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!