1,6-os benzines autot szeretnék venni.145000 km van rajta amit kinéztem. Az nem sok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 03:22
1/8 anonim válasza:
Nem sok, főleg ha csak tényleg annyi van benne.
2/8 anonim válasza:
Lehet sok is az a 145E km ha nem volt rendesen szervizelve az autó és lehet szinte új is ha megkapta mindazt ami jár neki és nem városban nyösztették bele annak a kilométernek a nagy részét. Kell némi rutin hogy fel tudd mérni egy autó általános állapotát.
3/8 anonim válasza:
Nem ,szinte újnak számit mint ahogy elöttem is irták attól függ hogy használták de rá nézésre meg lehet mondani milyen az általános állapot ha valós a km
4/8 anonim válasza:
Az én 1.6-osomban 285 ezer van és jól működik, pedig szar francia...
:D
5/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen, normálisan karban volt tartva, akkor egyáltalán nem sok.
Az én "fasza német" 1.6-osom meg most tart 220.000-nél. Az ég világon semmi baja nincs, rendszeresen nagy távokat autópályázok vele. Olajból egy dekát nem fogyaszt.
6/8 anonim válasza:
247.jpg (file://LAURA-PC/Users/Laura/Saved%20Games/Pictures/2014-02-07/247.jpg)
13 éves és ennyi van benne sima 1.4 astra
7/8 anonim válasza:
Állapotot veszünk, nem km óra állást. Meg mi a jobb? egy 145000 km-es kocsi, vagy egy 100.000-es amit isten tudja honnan tekertek vissza?
8/8 Koplárovics Béci válasza:
Az sem teljesen mindegy, hogy egy féléves autóban van a 145000 (tegyük fel hogy valós) km, vagy egy 30 évesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!