Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó legyen 1.5 milliób...

Milyen autó legyen 1.5 millióból az első?

Figyelt kérdés

A család G Astráját használom már évek óta és unom, úgyhogy itt az idő venni valamit ami nem csak arra jó hogy elvisz A-ból B-be és még a hátam is fáj benne.

A BMW, Audi és Mercedes kivételével bármi érdekel.

Benzin, manuális váltó, minimum 1.6 bár az 1.8 jobb lenne, legyen normál méretű.

2014. nov. 7. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Én ennyiből törekednék arra, hogy minél fiatalabb autót vegyek."

Én is pont ezért írtam pl a H Astrát. Ennyiből simán kapsz egy 6-7 éveset, egyesek meg jönnek itt a 18 éves 4-es Golffal. (Nincs semmi bajom a 4-es Golffal, egy kimondottan szép autónak tartom, csak 1,5-et tuti nem adnék érte, mert valljuk be, már nem egy mai technika.)

2014. nov. 8. 08:06
 12/20 walk w1th mee ***** válasza:

audi miért is van kizárva?:)

a4 1.6os benzines. bőven jó

2014. nov. 8. 10:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nézegettem és arra jutottam, hogy a H Astra kombi 1.8-as, és a Ford Mondeo 1.8, 2.0 vagy 2.5 V6-os tetszik.

Ezekről vélemény?

Az Audi meg azért van kizárva, mert nem is tetszik, az 1.6 szerintem gyenge bele, és a futómű is rohadt drága.

2014. nov. 8. 12:32
 14/20 anonim ***** válasza:

"Én ennyiből törekednék arra, hogy minél fiatalabb autót vegyek. Ebből a keretből már kijön a Mazda6, Corolla, Astra H, egy rakás Ford.."

Ennyiből fiatal ruppótlan fapados kocsit kap.

Írta bmw, merci ne akkor bizony sok minden nem marad csak Porsche, abból ennyiért 944turbo jön ki kis szerencsével, de szívó 944 biztos, akár még egy 944s2 is.

Mellesleg nem értem mi baja a mercivel, bmw -vel.

1,5ből egy szép W124 vag korai E classe kijön és a 6engeres blokkal kéziváltóval faberakással, sok extrával élmény.

Lehet 20-25éves, de 1,5Misiről volt szó, ha nincs több, ne akarjon fiatalt.

2014. nov. 8. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ennyiből fiatal ruppótlan fapados kocsit kap. "

Azt írta olyan kell neki, ami elviszi A-ből B-be...

2014. nov. 8. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:

Én A ból B be is szeretem ha "extrákkal" visz el és amikor szerelni kell azt meg élvezem, bár hozzá teszem mivel van sok célszerszám, meg sok éves tapasztalat, tudás ez nem gond.

1,5mFt árfekvésben viszont kap egy "szerelés mentes" állapotot, ha nem ugrik bele egyből az elsőbe és hozzáértővel átnézi a kiszemelt példányokat.

Hogyha meg fáj a háta és kényelem kell akkor csak Citroen, azokban a kényelmes maximális, csak mindenki utálja szerelni őket8én is).

2014. nov. 8. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ennyiből fiatal ruppótlan fapados kocsit kap."

Jó vicc. Ennél kevesebből vettem egy 7 éves H Astrát, mely többek között az alábbiakat is tartalmazza: kanyarkövető bixenon fényszórók, Gyári színes kijelzős beépített navigáció, gyári tolatóradar, guminyomás figyelő rendszer, 17"-os gyári alufelnik, sport futómű, elektronikus lengéscsillapítás vezérlés (IDS+), ASR, ESP (kikapcsolható), sport gomb, esőérzékelős ablaktörlők, minden ablak, tükör elektromos, oldallégzsákok, függönylégzsákok, félbőr belső ülésfűtéssel, digitális klíma és még sorolhatnám...

Ezt nevezed te ruppótlan fapados kocsinak? Mert ha igen, nem tudom milyen igényeid vannak.

2014. nov. 8. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
másfélért luxusban csak jóöreg nammerci meg béembé az autó. csak nem mindenki izgulezekre a 20 éves szarokra.
2014. nov. 8. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Ránéztem a csoda gyufásdobozokra és oké friss, fiatal, mint a tini csajok de beikszeltem a következőket: állófűtés, elektromos tetőablak és alig maradt 1-1 kocsi.

tempomat,memoriás ülések megint 1-1 amiben van.

Öreg kocsikhoz ha van benne klima akkor a többi extra 5 perc alatt belerakható, hogyha GYÁRI és német kocsikhoz az ebay.de teli a legritkább extrákkal( elektromos rolók, fényre sötétedő tükrök, faberakás, reggelig lehetne sorolni, gyári cd tár és mobil telefon, stb.)

Egyedül azt mondom a klima beépítés a drága és necces, ezért alapból legyen klímás a többi meg idővel bele konfigolható.

Maradjunk egy cégcsoporton belül nézd meg az audi, vévé, szeját, szkoda párosokat. Szinte ugyan az, de mikor bele ülsz az olcsóbb skodába mégse olyan finom a kárpít, mégse olyan selymesen cuppan be az ajtó,stb mint egy audiban.

Ugyan ez van egy jól karbantartott felső kategóriás kocsi az 20évesen is felső kategóriás minőséget ad vissza.

Tény az új ár 1/5 - 1/10 részén nem kell csodát várni és a költségeknél sokszor lehet egy váratlan 100-200-300e kiadás viszont még a közép alsó kategóriáknál is 5éves korban is, nem kell ahhoz felső kategória és 20éves kor.

Persze mindenki szíve joga eldönteni, mit vesz.

A másik 20éves kocsiknál még azért több valódi anyag volt(fa, fém, króm, üveg) sokkal életszerűbbek voltak, nem ilyen mű, mint ma. Ez meg minden szintre igaz, nézz meg Opelnál maradva egy F asztrát vagy B vectrát és a fiatalabb generációkat.

2014. nov. 8. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én inkább a H astrát ajánlanám. Szerintem megbízhatobb mint a ford.
2014. nov. 8. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!