Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 mennyire nőies autó?

Peugeot 206 mennyire nőies autó?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy anyámmal közösen veszünk autót, és mivel ő a fő finanszírozó, ezért ő választ. Neki a 206os tetszik nagyon, nekem nem túlzottan. Túl nőies autónak tartom. Ha kiszállok belőle nem néznek ....nak?
2014. nov. 7. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ööööööööööööööööööööööööööööö?

Mitől nőies vagy férfias egy autó?

Ez nekem több mint magas.

Talán egy "nőies" autó menstruál?

Légyszi valaki ezt magyarázza el nekem!

2014. nov. 7. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, az autó nemi identitása az kulcsfontosságú kérdés!!!4!444!

Majd ragasszatok rá a fényszóróra ilyen műanyag szempillákat szép igényesen, attól majd jóóó csajszeeeees lesz az autó!

Meg a szélvédő mögé 4-500 darab idomtalan plüss állatot is kötelező ám felhalmozni, hátha valaki nem vágja, hogy mennyire nagyon pіnád van!

2014. nov. 8. 13:03
 13/15 A kérdező kommentje:
#8 a fő finanszírozó alatt azt értem hogy ő ad bele többet. én is bele szállok csak ne annyival mint ő. azért kérdeztem hogy nem túl nőies-e mert nagyrészt női sofőrt látok ezekbe a 206-osokba. nekem nem az a lényeg hogy cuki legyen, mivel férfi vagyok. Ezt odaírhattam volna, most már mind1. ...nak alatt nem ku...át értettem hanem langyit, csak ugye nem mindegy milyen szavakat használunk.
2014. nov. 8. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kell fоsni, nem fognak búzának nézni a pözsóban, kivéve ha beleülsz a sebváltóba, és úgy vezetsz, hogy a sеggeddel gangolsz.

Meg mondjuk ne feltétlenül pinket vagy orgonalilát vegyél anyuci pénzéből, hanem mondjuk szürkét vagy feketét - persze csak ha Anyu megengedi!

Ja, és ne vezess tűsarkúban, mert az balesetveszélyes!

2014. nov. 8. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:

mielőtt szerelemből meg külső alapján választ édesanyád autót, előtte tényleg olvasgass használói véleményeket a totalcaron.

nekem is benyögte a barátnőm, h milyen autót szeretne, mutogatta is bőszen a hahun talált verdákat, én meg sírtam a monitor előtt, hogy egy okosnak mondott diplomás nő nem bírja a praktikum szempontjából közelíteni az autóvásárlást. mellesleg én is nő vagyok, de átlagon felül érdekelnek az autók, és igyekszem is művelni magam a témában.

szerintem inkább a japán autókat nézegessétek, sokkal megbízhatóbbak, és azok közt is van olyan ami tetszhet egy nőnek, de egy pasinak sem búzás.

2014. nov. 9. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!