Marci700 kérdése:
üdv! Suzuki burgman --yamaha majesty vélemények? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 07:31
1/6 anonim válasza:
Évjárat kérdése, 2006-óta mindkét márka rendkívül kopásálló hengereket készít, gyakorlatilag 100ezer km fölötti futásteljesítményekre képes mindkettő. Feltételezem, a korábbi modellek is megbízhatóak, lévén precíz japán technika. Személyesen csak a Yamaháról vannak tapasztalataim, de több suzukis cimborám is hasonló állásponton van, sőt a Suzuki ülése kényelmesebb. Gondolom az a helyes, ha saját személyes benyomásod alapján döntesz, akkor szeretni fogod, ápolni fogod, és megadsz neki mindent, amit kijár. És meglátod azt fogod jobbnak tartani, amit megvettél. Mi, emberek már csak ilyenek vagyunk!!
2/6 A kérdező kommentje:
kösz a választ. sajnos csak kb. 1998-2003-as évjáratut tudnék venni.
2014. nov. 8. 13:57
3/6 anonim válasza:
Ha nem titok, mennyit szeretnél kiadni erre a célra? Esetleg érdemes volna egyéb márkák körül is szétnézni. Ha ragaszkodsz a jelzett két típushoz, a magas kor magas km-futást takarhat, és ezeknél az alkatrészárak is húzósak.Pl én most egy MALAGUTI Password-el járok, amiben egy komplett Yamaha motor és hajtáslánc dolgozik, évek óta csak a kopó alkatrészeket cserélem, meg az olajat, és 2007-óta hibátlan. Beszéltem olyan sráccal, aki 65ezer km-el adta el, igaz csak hosszú távra, bejárásra használta. Ez itt nem a reklám helye, mert az enyémet nem akarom eladni. Vagy ott van pl az X9-es, a 250-es ccm 2000-2001-es modellekben komplett Honda motor egy hajtás van. Régebben volt ilyenem is, soha nem hagyott cserben. Ezek csak apró ötletek, de egyben érzelmi kérdések is, no meg ízlés kérdése.
4/6 A kérdező kommentje:
max. 300.000.-ft
2014. nov. 9. 12:11
5/6 A kérdező kommentje:
esetleg malaguti madison? japánokhoz nem olcsóbb az alkatrész? nem mintha szeretnék rá költeni,de ennyi idős motoroknál már erre is számítani kell.
2014. nov. 9. 12:18
6/6 anonim válasza:
Hát a 250-es Madison sem lenne rossz választás, jól néz ki, de egyrészt kis kerekű, tehát szétrázza az embert, ha rossz az út. Másrészt a régiek Yamaha meghajtásúak, a fiatalabbak Piaggio motorral és váltóval jönnek ki. A végső döntést Neked kell meghozni, összevetve az előnyöket és a hátrányokat, valamint az anyagi forrásokat. Én legfeljebb azt tudnám megmondani, hogy egy bizonyos helyzetben én hogyan döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!