11/15 Wadmalac válasza:
Találkoztam már olyan lánnyal is, akinek szórakozóhelyi ismerkedéskor az első gyakorlatias kérdése az volt, milyen autóm van. Meg is kapta, amit érdemelt, azt mondtam, van egy kis szürke Renault-om. Le is pattant azonnal.
Aztán két nap múlva állt bambán a zebránál, amikor elgurultam előtte a "kis szürke" 3.0 V6 rönyóval. :D
Nesze kis ribolya. :D
12/15 anonim válasza:
Igen. Nagyon fogja vonzani a butasuncikat. Akiknek beadod hogy mekkori király gép a 1.2 klijód.....
14/15 Boros Attila Karoly válasza:
Ebbe"??? Hahahahah
15/15 anonim válasza:
ha vmi ostoba csóró csajnál próbálkozol, akkor bizonyára érzékeli majd a mágnest. ha egy normális nőnél, akkor pont lekaksizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!