Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik ma a legbiztonságosabbn...

Melyik ma a legbiztonságosabbnak mondható autó?

Figyelt kérdés

4 árkategóriát szeretnék így meghatározni

5 Millió FT

20 Millió Ft

50 Millió Ft

Illetve a kategória aminek nincs felső határa.

Pusztán azért érdekel a dolog, mert szeretnék ilyen körben is tájékozódni. Úgy tudom, hogy a Volvo-k a nyerők, és pusztán a Bentley-k tudnak túltenni rajtuk. Igaz-e ez?

2014. nov. 6. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a legbiztonságosabb, amelyikbe be sem ülsz :D
2014. nov. 6. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát most nem nézem meg hogy melyik kocsinak miylen ára van de 5 millió alatt pl kapsz új Renault-ot és azok elég biztonságosak.

20 millió alatt simán van volvo és a volvo az nagyon komolyan veszi a biztonságot.

50 millió alatt pl a Mercedes S-class is biztonságos mert alapból elég felszerelt és van benne anyag bővel.

Általában igaz hogy a nagy kategóriás autók biztonságosabbak, magasabb felszereltségűek(biztonsági felszereltség is) és komolyabb műszaki megoldásokat alkalmaznak ezeknél.

2014. nov. 6. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Én a Volvoban bízok. Lehet hogy drága, de nekem megér annyit a saját, és a szeretteim biztonsága.

Hát minél drágább egy autó, annál biztonságosabb, pl. az új S Merciben el se merem képzelni mik lehetnek..

De olyan hogy tuti biztonság, olyan nincs.

Van egy X sebesség felett ahol már egy Volvobol is ugyanúgy sütisvillával szednek ki, mint egy Suzukiból. Ismételném önmagam, olyan, hogy biztonságos autó nincs, és egyhamar nem is lesz. Maximum biztonságosabb, mint a többi.

2014. nov. 6. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Előző válaszolónak egy ismerősöm 150 km/h-val feltehetőleg hajtott egy fának az új 7-es bmw-vel és túlélte! Tehát az új modern autókban tegyük fel 5ös bmw, a6 audi, volvok szerencsétlenül kell hogy ütközz hogy az végzetes legyen ,amúgy 90%-ban kiszállsz belőle élve! Persze ha ütközés előtt fékezel,valamely biztonsági intézkedéseket betartasz és nem szilárd tárgyhoz csapódsz!
2014. nov. 6. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:

1) az új autók elég biztonságosak

2) a merci és a volvó valóban nagyon komolyan veszi a biztonságot, bennük jobban bíznék, mint a többiekben

3) a nagyobb acélpáncel (értsd: minél nehezebb az autó) szintén a túlélésedet segíti a mai kocsikban, ahol komoly gyűrődőzónákat terveznek és légzsákok + övfeszítős öv stb. véd.

2014. nov. 7. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es:

Nekem üzentél.

Nem azt állítom, hogy 150 km/h-ig nem szállsz ki egy autóból. De van az a sebesség (200+) amikor már olyan mindegy hogy miben ülsz, nem sok esélyed van.

Persze millió körülménytől függ, aláírom. Hogyha leszánkázol egy mezőre, és ott megállít mondjuk a frissen felszántott föld, nyert ügyed van, valakinek még terve van veled.

De ha ez éppenséggel egy betonfal, akkor kerül elő kiskanál és a szemöldökcsipesz amivel összeszednek, full mindegy miben ülsz..

2014. nov. 7. 06:59
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
én azt mondom, hogy a nagy suvok: bmw x5 , volvo xc90 és hasonlók
2014. nov. 7. 10:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor közel jártam, csak a Bentley - Mercedes volt az, amit nem sikerült eltalálni :D

2014. nov. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!