Opel Zafira 6-7 személyes: mi a véleményetek róla? Mennyit fogyaszt?
Mi évekig használtuk céges autónak. 4-5 személynek kényelmes, de a hátsó két ülés felejtős. A harmadik üléssorban alacsony az üléspozíció és szinte nincs lábtér.
A fogyasztásnál figyelembe kell venni, hogy a motornak egy méretes és magas építésű "vasdarabot" kell mozgatni. 1.6 benzines motorral ha jól emlékszem 8-9 liter körül fogyasztott.
Nézd meg a Dacia Logan kombit is. Ha kiveszed két hátsó ülést egy biciklit simán be lehet tenni. A harmadik üléssorban kényelmesen elfér egy 180 magas srác is. Szóval baromi nagy hely van benne - de nem Opel. Ha jól tudom 1.5 dízel a legnagyobb motor hozzá.
eddig 3 zafirát vezethettem életemben
egy 1.8as benzinest
egy 2.0DTi-t
(ezek voltak a régiek)
és egy 1.9 cdti-t
az 1.8as nagy kellemes csalódás volt gazdája szerint teleken is jól boldogult. Fogyasztás 8-10 liter környékén mozog. Ehhez az autó kellően mozgékony
a 2.0dti egy teljesen más világ a 100ló az igás fajtából. fogyasztásilag ez is elkéri a maga 7-8 literjét a büdösebb naftából.
az 1.9 cdti az egy disznó. Az olasz motor megvadítja az egyenesekben. 10liter volt a max padlógázon használva.
A zafira NEM kicsi autó, de nagyon JÓL manőverezhető!:)
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!