Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia RS 50 Tuono motorról...

Aprilia RS 50 Tuono motorról vélemény?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék feltétlen A kategóriát lerakni, és nem szeretnék vele extrém dolgokat művelni :D

Közlekedni meg havekorral túrázni leginkább. Szerintetek?

2014. nov. 5. 22:39
 1/1 anonim válasza:

Szia!!!

Vannak kisebb kategóriák is (A1, A2). Nekem konkrétan Akorlátolt van (manapság az A2 megfelelője). Ezzel 25kW/34Le-ig vezethetek bármekkora köbcentis motort. sok olyan jármú van a piacon, amil le lett "korlátozva", azaz papíron megfelel a jogsi követelményének. Így van nekem is Egy Pegaso 650-esem. Robogóból is rengeteg van, ami 125/150ccm-es, de 50-es papírjai vannak. Ezeket érdemes figyelni, mert nagyon költséghatékonyak tudnak lenni... (biztosítás, átírás stb.)

Az Aprilia-ról annyit, hogy vigyázni kell vele mert egy olasz öszvér. Innen-onnan rakosgatnak bele alkatrészeket. Én mégis azért választottam, mert olcsó volt, vezethetem a jogsimmal, a blokkja Rotax (osztrák, ua. mint a BMW F650). De ez is, ha rendesen karban van tartva, akkor biztos sok örömet fog okozni.

Én az általad kinézett kategóriában még azért szétnéznék és rengeteg tesztet érdemes elolvasni. Az sem utolsó, hogy a népszerű motorokhoz több és olcsóbb alkatrészek vannak.

Remélem összezavartalak :)

2014. nov. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!