Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MA reggel nem indult a kocsim....

MA reggel nem indult a kocsim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt már máskor is észrevettem, hogy ha kevesebb a benzin vagy hideg van nehezebben indul be, de most nem indult. Először még volt hangja, utána az sem. A lámpa viszont ég, tehát elvileg az aksi jó. Most mit csináljak, hogy induljon? Légyszi egyszerűen magyarázd, mert nő vagyok. :)
2010. jan. 27. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tolasd meg 3 szépszál legénnyel! Jobbat nem igazán tudsz... Hideg van.
2010. jan. 27. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig valószínűleg az aksi a hibás, nehezen bírják ezt a hideget. Az indításhoz sokkal több energia kell, mint a világításhoz. Legjobb ha feltöltöd az aksit, vagy megkérsz egy-két izmosabb fickót hogy segítsnek megtolni az autót, vagy hogy kábellel bikázzák be. Ha így beindul, akkor aksi-probléma.
2010. jan. 27. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
És hány órát kell tölteni 1 aksit, talán 12 órát.? Bocs a kérdésért.
2010. jan. 27. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is arra tippelnék amit a második írt. Lehet hogy 4db izzót még ellát árammal, de az inditó motor a hideg, motort nem bírja megforgatni.

Milyen autó? Hány éves? Benzines vagy dízel? (benzint írtál, tudom, de biztos ami biztos)

Akumlátor mikori benne?

2010. jan. 27. 10:52
 5/13 A kérdező kommentje:

A kocsi most tíz éves. Suzuki 1.3-as swift és benzines. Mi négy éve vettük, akkumulátort még nem cseréltünk benne, egy varta aksi van benne. Eddig nem volt vele ilyen problémám, de azért volna még pár kérdésem:

Ha tényleg ez a baja vegyek egy töltőt (bár nem igazán tudom, hogy kell használni, ne röhögjetek ki) és töltsem fel. Így meddig bírja még? Mondjuk jövő hónapig? Vagy tovább?

Ha aksit kell venni milyet vegyek ebbe a kocsiba ami nem kerül egy vagyonba, de viszonylag jó minőség? Köszi minden segítséget.

2010. jan. 27. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor az aksi legalább 4 éves és eleve nem a legjobb minőség. Szerintem akkor nem érdemes töltögetni, jobban jársz ha veszel egy újat. Én Bosch-t szoktam venni, azokkal még nem volt gondom. Egy éve vettem a Suziba 45 amperest 9900-ért akciósan. Figyeld a szórólapokat, mindíg van valahol akció. Fontos: nézd meg a polaritást, hogy jobbos vagy balos!
2010. jan. 27. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha már 4 éves elmúlt az aksi akkor teljesen fölösleges töltőt venni.Ide egy új akksi kell és min 4 évig megint semmi gond nem lesz az indítással.
2010. jan. 27. 11:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Ok de akkor milyen aksit kell venni? Milyen adatokat nézzek rajta? pl. az hogy hány amperes miben számít?
2010. jan. 27. 11:28
 9/13 anonim ***** válasza:
1,3-as Suziba 44-45 amperest vegyél, nagyobb nem is fér bele. A jobbos-balos a polaritás, piros és fekete jelzéssel van az aksin, a csatlakoztatáshoz kell tudni.
2010. jan. 27. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szaküzletbe mész biztos segítenek. Nálam segítettek.:)

24/l

2010. jan. 27. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!