5 hónapja lettem 17 éves, már meg van a jogsim. A szüleim modták, hoygha akarok kapok egy autót és én belementem. Szerintetek milyen autót kérjek?
pesten van bkk a tobbi varos meg jarhato nagy kocsival is :)
annyim lenne kocsira mar reg w140-sel600 lenne.
17evesen nagyon tudhatod a dizel jo e, de akkor miert kerded mit vegyel?
legelso dizel szemetet vedd meg amelyik kereskedes legkozelebb van hozzad, hogy mar ma este kerepelhess vele es kormold teli a tesco parkolot.
Diesel városi használatra azért nem jó kérdező, mert lassan melegszik - télen akár 5-8 km is kell neki, mire megmozdul a hőfokmérő mutatója.
Ha nem kell egyhuzamban minimum 10 km-t menned naponta, akkor a kocsi mindig csak hidegen járna, aminél kevés dolog tesz neki rosszabbat. Gyorsan leamortizálod a turbót és a kopó alkatrészeket, mert vélhetően mivel nem te vetted, nem is figyelnél rá annyira, hogy hidegen kevésbé nyomd a gázt, és hamarabb válts.
Benzines autóval sincs semmi baj hidd el, a te használati módodnak sokkal jobban megfelelne. A Mini jó választás lehetne. Fiatalos, nem túl kicsi és nem túl nagy. Szerintem ráérsz batár szedánokat vezetni, ha párod és/vagy családod, no meg ami a legfontosabb, több tapasztalatod is lesz vezetés terén.
Szerintem meg mondd meg szüleidnek hogy diákmunkára szeretnél menni és saját erőből venni egy szart amit majd apránként megcsinálsz és szarrá tuningolod.
Hidd el a szüleid sokkal büszkébbek lesznek rád mint te a drága semmibőljött autódra...
Ha ez nekem szólt közlöm biztos több járművet javítottam, mint te!
Igen remeg, büdös, kerreg.
Kollégámnak a friss modern hiperszuper csoda dízelén is találni sok olyan fordulatszámot ahol érzed a beltéren a rezgést, meg letekert ablaknál sokáig egy helyben állva érezed azt a jellegzetes szagot.
Egy tény piszkosul megy,de kiváncsi leszek meddig, tuti nem megy el 1,5millió km -t, mint a faék régi dízelek!
Benzinár? olcsóbb, mint a gázolaj!
Egy szívó benzines még most is odavert a kipiszkált nagynyomású turbós csoda dízeleknek!
Meg turbót a turbóval, nézz meg egy turbó benzinest és azonos ccm -t!
Sose kellene kerepelő büdös dízel!
kezed meg belelóg a bilibe...
szerintem még a legburzsujabb emberek sem vesznek a gyereküknek első autót 7-8 milkáért. pláne nem egy 17 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!