Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5 hónapja lettem 17 éves, már...

Maryou kérdése:

5 hónapja lettem 17 éves, már meg van a jogsim. A szüleim modták, hoygha akarok kapok egy autót és én belementem. Szerintetek milyen autót kérjek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 5. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10 pacsiii

(#2 vagyok)

2014. nov. 5. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:

pesten van bkk a tobbi varos meg jarhato nagy kocsival is :)

annyim lenne kocsira mar reg w140-sel600 lenne.

17evesen nagyon tudhatod a dizel jo e, de akkor miert kerded mit vegyel?

legelso dizel szemetet vedd meg amelyik kereskedes legkozelebb van hozzad, hogy mar ma este kerepelhess vele es kormold teli a tesco parkolot.

2014. nov. 5. 14:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Diesel városi használatra azért nem jó kérdező, mert lassan melegszik - télen akár 5-8 km is kell neki, mire megmozdul a hőfokmérő mutatója.

Ha nem kell egyhuzamban minimum 10 km-t menned naponta, akkor a kocsi mindig csak hidegen járna, aminél kevés dolog tesz neki rosszabbat. Gyorsan leamortizálod a turbót és a kopó alkatrészeket, mert vélhetően mivel nem te vetted, nem is figyelnél rá annyira, hogy hidegen kevésbé nyomd a gázt, és hamarabb válts.

Benzines autóval sincs semmi baj hidd el, a te használati módodnak sokkal jobban megfelelne. A Mini jó választás lehetne. Fiatalos, nem túl kicsi és nem túl nagy. Szerintem ráérsz batár szedánokat vezetni, ha párod és/vagy családod, no meg ami a legfontosabb, több tapasztalatod is lesz vezetés terén.

2014. nov. 5. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy, mit írunk, úgyis bömö lesz belőle.
2014. nov. 5. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mondd meg szüleidnek hogy diákmunkára szeretnél menni és saját erőből venni egy szart amit majd apránként megcsinálsz és szarrá tuningolod.

Hidd el a szüleid sokkal büszkébbek lesznek rád mint te a drága semmibőljött autódra...

2014. nov. 5. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mennyi pénz áll rendelkezésre, de neked, mint kezdővezetőnek, egy 1.6-os VW Bora-nál nem kell jobb!
2014. nov. 5. 18:30
 17/20 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon sajnálom azokat , akiknél a dizel megállt az Ifa-nál. Nem gyorsul, füstöl, büdös??? Ha már nem értetek hozzá, az alap ismeretetek a nullával egyenlő, legalább ne égessétek magatokat.
2014. nov. 5. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Ha ez nekem szólt közlöm biztos több járművet javítottam, mint te!

Igen remeg, büdös, kerreg.

Kollégámnak a friss modern hiperszuper csoda dízelén is találni sok olyan fordulatszámot ahol érzed a beltéren a rezgést, meg letekert ablaknál sokáig egy helyben állva érezed azt a jellegzetes szagot.

Egy tény piszkosul megy,de kiváncsi leszek meddig, tuti nem megy el 1,5millió km -t, mint a faék régi dízelek!

Benzinár? olcsóbb, mint a gázolaj!

Egy szívó benzines még most is odavert a kipiszkált nagynyomású turbós csoda dízeleknek!

Meg turbót a turbóval, nézz meg egy turbó benzinest és azonos ccm -t!

Sose kellene kerepelő büdös dízel!

2014. nov. 5. 22:45
 19/20 bp1985 ***** válasza:
Több száz lóerőst, mert te már profi vagy...
2014. nov. 7. 15:43
 20/20 anonim ***** válasza:

kezed meg belelóg a bilibe...

szerintem még a legburzsujabb emberek sem vesznek a gyereküknek első autót 7-8 milkáért. pláne nem egy 17 évesnek.

2014. nov. 9. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!